Tipovi autobusa na linijama 2015. (neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor Dreamwalker, Siječanj 12, 2015, 18:45:03

tramvajac 92

Super, sad imamo i fotku  thumbs

Digni mob do vrha ograde, pa bu ti bolja fotka  ;)

leonardo123

Citat: tramvajac 92  u Kolovoz 06, 2015, 20:53:14
Super, sad imamo i fotku  thumbs

Digni mob do vrha ograde, pa bu ti bolja fotka  ;)
Ja bi stoput bolju sliku napravio, ali se bojim da me vozac ne vidi!

tramvajac 92

Ak te vidi, mahni mu, možda je član foruma  ;D

421

Citat: 822DoDo  u Kolovoz 06, 2015, 18:15:28
Eto ZET-ove pameti...bas bih volio upoznati ljude koji dopustaju takve buseve na tim linijama...kao i neki dan 630 na 223!
Ako to doista želiš, možemo ti to upriličiti, samo ne vidim svrhu...
Citat: Ivan  u Kolovoz 06, 2015, 20:34:03
Ma stara priča, ima sad ljeti dovoljno gradskih autobusa za gradske linije, kako ne bi bilo... Nema drugog razloga osim nebrige, isto kako i solo ponekad završi na 115, 172 ili 212 dok zglobni redovito kruže prazni na linijama na kojima nisu potrebni.
Ma stari istrošeni komentari bez spoznaje pravih razloga i ničim utemeljeni.
Citat: leonardo123  u Kolovoz 06, 2015, 20:55:27
Ja bi stoput bolju sliku napravio, ali se bojim da me vozac ne vidi!
Ne brini ti za vozače, oni se vole slikati  good_boy Samo ti slikaj!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Osim BM 365 baš me zanima koji su to još drugi razlozi?! Od prije cca. 2 godine na 229 voze samo Lion's-i. Do tad samo Citaro-i. I kad sam zvao Centar dok su vozili Citaro-i, rekli su da na 229 ne mogu voziti Lion's-i. A sad voze stalno. E pa tko tu koga i zašto >hammer<
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Ivan

E pa ne možemo mi znat prave razloge, sve je to utemeljeno. ::|

Netko kao zna, a na forumu možemo saznati samo da je to tako.

Da ne bi ispalo da je ZET kaos od firme kakav je, za sve kao postoje tehnokratski kvazi-razlozi radije nego da netko prizna da vlada nemar i nerad.

smogovci.bbb2

leonardo123

Bas je zanimljivo i ugodno vidjeti Classica na 203, mogao bi on i cesce ovdje biti hahaha, a danas sam uhvatio situaciju u kojoj je covjek htio uc u Conecto i skoro se skuco u vrata od vozaca jer je naviknut na "obicnog" busa...vjerujem da je bilo vise tih situacija danas na 203. Today was a good day!

421

@Ivan
Upotrijebi logiku i spoji koji post unatrag,  nekoliko stvari se stalno ponavlja: BM365, javna nabava te kronični pritisak "moranja".
Da se ne bi dogodilo nešto poput ovoga: http://www.vecernji.hr/svijet/juzna-koreja-hyon-yong-chol-ubijen-zbog-neposluha-1005208 ili ovoga: http://www.vecernji.hr/zg-vijesti/gospocic-vise-ne-sefuje-zg-cestama-1017373

Capishi?
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

leonardo123

gbr.625 na 230
gbr.675 i 678 na 279
gbr.629 na 263
gbr.530 i 531 na 210
gbr.532 na 212

smogovci.bbb2

@421 Stvari u ZET-u nisu nikad bile posložene kako treba i kad nije bilo javne nabave i BM 365. Samo kad se sjetim da je po broju stanovnika najviše Ikarusa vozilo u Zagrebu a ne u Singidunumu gdje je rađen. Pa vječno neusklađeni vozni redovi, izrađeni za potrebe službi vozača a ne putnika, uvijek poslušne uprave, etc.

421

Sjaši Murta da uzjaši Kurta!
Pokojni Pevalek je u bivšem i dijelu sadašnjeg sistema u ZET-u vizionarski utro put prema kvaliteti odabravši MAN i MB kao nositelje prijevoza u metropoli. No ne na ovako megalomanski način kao što se dogodio. U ex YU je kupnja Ikarusa bila politička odluka, jer je tada vladala tržišna ekonomija unutar države , a deviza i izvoza vrlo malo. Dolaskom pod okrilje ZH, BM 365 je nanjušio da može populističkim metodama očarati puk u čemu eto uspijeva već xy mandat. Zato je pok.Pevalek maknut, pa je došao Tolić kako bi izvršio "optimizaciju" ZET-a.
Jest, VR su kompromis između službi vozača i potreba putnika, no pitam te, da li treba raditi protiv zakona koji je jasan po pitanju vozača bus123?

smogovci.bbb2

A zašto Ljubljana nije imala Ikaruse?! Zašto se VR-i ne usklade da sve linije ne polaze u isto vrijeme što nema veze sa Zakonom nego logikom i zdravom pameti?! ZET je loša firma i neka propadne što prije. Ovo je samo nastavak 100 i kusur godina agonije.

221

Jesi li siguran da Ljubljana nije imala Ikaruse kad ih baš ovdje na slici proizvode?

Cijeli video za nostalgičare:   perfeto

https://www.youtube.com/watch?t=12&v=477Ot0Xnzx0

smogovci.bbb2