Gradske i prigradske linije

Autor ikar, Prosinac 01, 2007, 13:41:08

Shole

Nisi spomenuo najvažniju stvar:  AUTOBUS SE KRETAO PREMA GRADU, a ne prema Bezjakima.   Odi se u to vrijeme provozat, ili samo počekaj na nekoj stanici liniju 2A, 3... pa ćeš vidit da će bit unutra između 0 i 5 putnika.  Naravno prema "gore" je pun bus

amalok.95

Ja već neko vrijeme promatram liniju 2A zapravo otkada su počei voziti montorali.
Za grad ima putnika jedino zato što od Krnjeva pa do Potoka 2A kupi putnike od 6-ice.
A kad se ide prema Z.Zametu nema niti 10 putnika u busu.

Shole

Svaka čast, a šta misliš da li bi bilo da ide normalnim koridorom?

1A

Citat: Shole  u Ožujak 23, 2010, 14:13:22
Nisi spomenuo najvažniju stvar:  AUTOBUS SE KRETAO PREMA GRADU, a ne prema Bezjakima.   Odi se u to vrijeme provozat, ili samo počekaj na nekoj stanici liniju 2A, 3... pa ćeš vidit da će bit unutra između 0 i 5 putnika.  Naravno prema "gore" je pun bus

Aj dobro, ne idem često poslijepodne prema gradu sa autobusima 'sjevernog koridora' ;D pa nisam u toku.

Berlingo

U utorak ujutro opet vidio 652, ali ovaj puta iz auta. Drugi vozac. Ovaj uopce nije gledao ljevo. Bio je ocito dobro upucen da produzi s punim busom na okretiste. Mislim da o tome vise necu pisati jer tu se bus nece okrenuti. Ako sta drugo uocim napisat cu.
I posto neki nisu upuceni kako to izgleda, evo vam fotke. Sve vam je tu. Ugibaliste na koje dodje bus i "kruzni tok". Bolje fotke od ove niste mogli dobiti.

NP-549

Silna stvar tu se okrenut.  Pa nemora otprve, nek ide u rikverc na bilo koju stranu.  Bolje nego kružit bezveze do Z.Z.

Lion

Mislim da nije problem tu se okrenut. Puno sam puta vidio da se turistički busevi bez problema tu okreću (npr. kad voze školarce iz OŠ Zamet). Čak se jednom i troosovinska setra Autotransa tu bez problema okrenula.
Grad ti kao svome stanovniku pruži priliku da umjesto sasvim solidne prigradske linije dobiješ lošiju gradsku liniju. Ali si na kraju krajeva građanin, jel tako?!

NP-549

Naravno da se može okrenut, al vjerovano bude parkiranih auta pa oni smetaju da otprve okreneš.   A što tiče troosovinaca, potpuno ti je isto ko i obični, samo moraš malo više pazit suprotnu stranu  (desni zadnji kraj ako skrećeš lijevo)

1A

Citat: NP-549  u Ožujak 24, 2010, 11:29:30
Naravno da se može okrenut, al vjerovano bude parkiranih auta pa oni smetaju da otprve okreneš.   A što tiče troosovinaca, potpuno ti je isto ko i obični, samo moraš malo više pazit suprotnu stranu  (desni zadnji kraj ako skrećeš lijevo)

Bude ih kao na slici. Sivi i crveni su dolje već, između njih se obično još neki nađe, ali samo na tom mjestu. Ako kažete da se može okrenuti sa situacijom sa slike, onda može i svaki put.

Berlingo, ti živiš u tom neboderu ili ti se jednostavno da hodat? ;D

Boki651

Mislim da se tu može okrenuti solo i otprve.

Usput rečeno, kako je tema Punjenja linija s pravom zaključana, ovdje ću napisati da je viđen 600 na 7a,a prema rasporedu koji je Ikar stavio za ovaj tjedan, očito je da neki Mercedes fali.

mivano

Citat: Boki651  u Ožujak 24, 2010, 12:19:33
Mislim da se tu može okrenuti solo i otprve.

Usput rečeno, kako je tema Punjenja linija s pravom zaključana, ovdje ću napisati da je viđen 600 na 7a,a prema rasporedu koji je Ikar stavio za ovaj tjedan, očito je da neki Mercedes fali.
konačno tamo gdje mu je mjesto...isprike ako je koga zasmetao ovaj komentar

Shole

Zašto bi nekome smetalo ono što je dobro napisano.  To su busevi koji su vozili linije baš pogođene baš za njih onda kad su kupljeni, ali u međuvremenu je sve izmješano.   598 je vozio samo Drenovu, 599 Srdoči, 600 Grad Grobnik, 602 Kukuljanovo,  ajde jedino 601 i 603 nisu baš bili "pogođeni".  U isto vrijeme su došli i 604-610 a oni su vozili  Ožlak, Hreljin, Mune, Kukuljani, Veprinac....  Mora se priznat da dosta kvalitetno podjeljeni po linijama.  Nažalost toga danas više nema.  Svi busevi su isti, ai da nisu nebi imalo nekog smisla kad su tablice izmješane.

mivano

nadajmo se da će se nešto popravit kad dođu prvi gradski solo - aludiram na priču koju smo pretresali o konektorima solo koji bi onda išli u prigrad

Shole

Čujte i počujte:  

Ponovne izmjene na sljedećim linijama od 01.04.2010:

- 3A produžena do centra grada
- 7A vraćena na južni, normalni, koridor
- 13A ukinuta,  13 preusmjerena preko Vežice za Pašac i Grohovo i natrag.   Lopača out
- 4A uvedeni polasci ujutro između 8 i 9 sati
- 5A iskordinirana sa linijom 5 + linija 19 staje na svim stanicama po Škurinjskoj cesti
- 1 / 1A  posloženi polasci da se se ne dupliraju
- 1B prometuje i nedjeljom
- 8  produženo do 21 sat
- 9 kružna linija  Sv.Kuzam - Draga - Martina Kontuša - Brdo - Sv.Ana - Draga - Sv.Kuzam
[/color]

Shole

Nebi se htio hvalit, ali 90% stvari smo mi ovdje odmah napisali bez da smo študirali 3 mjeseca.