Gradske i prigradske linije

Autor ikar, Prosinac 01, 2007, 13:41:08

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

NP-549

Već vidim kako će bit pritužbi na liniju 9 onih grintavih Dražana.  Prvo će bit zašto ne ide do centra grada, onda vozni red neće valjat i treće će bit loša trasa.  Očito je da se korekcija vrši kod Doma Zdravlja u Kontuševoj,  sve u svemu čak mi i ne izgleda loše.  Treba malo vidit vozni red kako se poklapa sa prigradskim jer će bit problema kod mimoilaženja

dragec52

Bio si bržio od glasnogovornice a to joj je bila prilika za exkluzivu. ;D ;D

NP-549

Svaka čast za vozni red linije 9 !!!  Velike pauze su na Sv.Kuzmu da bi povrtak bio između autobusa 25/26, a ne da se dupliraju.  Jedino mi nije jasna pauza 17:10-18:35.  Tad stvaro ni ne treba, ali što će vozač radit na Sv.kuzmu sat i pol i dal mu je prekid smjene ili mu se pišu sati.  PREKID NEBI SMIO BIT MANJI OD 2 SATA !!!!!!!!!!!!!!

Shole

A mi nismo ni pozvani na presicu iako smo javni medij.  Dobro dobro  ;)

Shole

A sekretarica, montažer  i pomoćnik ?

shef

Vidim ja da ćemo morati na brzinu sazvati kongres riječkih forumaša.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

dragec52

Citat: Glasnogovornica  u Ožujak 24, 2010, 14:09:54
kako ne ja sam imala ekskluzivu, to je već nekoliko sati na web stranicama Autotroleja, a danas smo imali pressicu i to dali u javnost....

Mnoooooogopoštovana glasnogovornice  :-*, nema što brzo si reagirala - svaka čast a moj post se odnosi samo na naš forum A DA SI PRIJE PRESSICE par minuta to stavila na forum dala bi nam /PORTALU/ malo veći značaj što bi imalo znatan odjek u ostalim medijima i više bi nas respektirali i citirali. NO no no shvaćam da ipak nismo u tom rangu i tog znaćaja. Ne shvatiti ovo kao zakeranje tek osobno razmišljanje jednog člana. ::| ::| ::| :-*

NP-549

Shole

Na parkingu predviđenom za ispravna vozila ili u skladištu rezervnih djelova.  Tamo ima mjesta kolko god oćeš

dragec52

A sad još jedna opaska - pa zar nema dovoljno instaliranih fotki i pisanja o AUTOTROJEJU? Shole ti se sasvim sigurno neće pojaviti na pressici ali sa jednim postom o onom o čemu češ govoriti i obavijestiti ostalo pučanstvo bilo bi sasvim dostatno za povečanje rejtinga portala. A što bi fotkali? Što bi to snimili? MA NI TO NIJE PROBLEM samo nas pozovi već čemo se mi organizirati i poslati ekipu na pressicu. Naravno naši admini i moderatori će to sve upakirati i instalirati i lijepo prezentirati i to ne samo na našem portalu već i na portalima grada Rijeke / ima nas i tamo ako nisi primjetila - bar  drageca52./  ;)

Shole

Spremit će nam one fine tete iz ugostiteljstva koje režu salamu, peču jaja i uzimaju pare sve zajedno bez pranja ruku.

Ugostiteljski obrt "PANTIGANA" d.o.o.,
Ispod topole b.b.
51 000 Garaža

dragec52

PROCEDURAAAAA - OK ostajem bez riječi. Protiv procedure ne mogu-ne možemo. Sad ćemo MI citirati tiskovine i prepričavati KANAL-RI.

Shole

Pa to smo do sad radili.  Uvijek smo citirali genijalne izjave uvaženog gospodina Radojkovića čija se nijedna nije ostvarila. 
(nema šanse da se linija 17 vrati - e pa vratila se, samo se ne zove tako nego 3A,   pa onda recimo o silnim zahtjevima da se 7A prebaci na gornju cestu zbog mnogo sadržaja na tom koridoru - eto nam 7A nazad dole, valjda je kriza pa su ti sadržaji stavili ključ i bravu..............)

kico101

Generalno, dobro je, ali može i bolje ( valjda kada prođe kriza  ;) ). Tu prije svega mislim na "jače" vozne redove, ali i konačno produženje 4-ke na Podbreg/Lokvu, 2A kroz centar ( kao ispomoć 2-ci ), kvalitetnije povezivanje Bulevarda i slično.
Kako je očito da se vr radnim danom na 13-ci nije mijenjao, izgleda da ćemo imati ekskluzivu gledati "suburban" buseve tipa SL222/283 ili EL262 na pravoj gradskoj liniji koja će stajati na svim gradskim stajalištima, ali i solo autobuse na redovnoj liniji kroz Kontuševu ulicu.
Bravo za 7A i 9. Za 9-ku manja opaska-mislim da će biti problema raditi korekciju u Kontuševoj zbog malo prostora i naparkiranih auta, a osobno smatram da se ne bi ništa bitnoga izgubilo sa korekcijom na okretištu 6-ce na Podvežici ( omogućeno presjedanje na frekventnu liniju u oba smjera-prema Dragi i obratno ). Mjesta je dovoljno, a i prelazak direktno u bus nije za bacit.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.