Autobusi na probi

Autor 822DoDo, Ožujak 27, 2015, 20:40:28

C2

Jučer sam ga vidio u Podsusedu na okretištu oko 22:45. Displej mu nije radio pa nisam vidio koju liniju vozi, a bio sam u prolazu pa nisam detaljno uočio situaciju. Pretpostavljam da je 119.

dominik,

I danas na 119, upravo sam u njemu. Polazak u 20:45.

Ivan

Sad se osjećam bedasto :) , prošao sam danas jednom preko Ilice kroz Kustošiju i jednom preko Samoborske pa kasnije dva puta Ilicom od Vrapča do Črnomerca i nisam naišao na njega...  ;D bus123

Neka netko javi sutra u prvoj polovici dana ako je u prilici pratiti 119...

dominik,

Ja sam ga slučajno uhvatio na Črnomercu. Sviđa mi se bus generalno, osvjetljenja interijera je kompletno u LED izvedbi, sjedala su Kiel, jedina zamjerka mi je možda preglasna buka iz motora u putničkom prostoru i to što ZET nije složio displaye pa sada po mraku ljudi ne kuže koju liniju vozi, dok je spojen Atron i jedan validator kod vozača kao što je bilo i na prošlim probnima.

MAN truck bus

Citat: Ivan  u Kolovoz 30, 2017, 21:01:08
Neka netko javi sutra u prvoj polovici dana ako je u prilici pratiti 119...
Bio bi zahvalan,probat ću i ja saznati gdje je sutra. byeg
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

421

Zar je toliki problem okrenuti 3460 852 i upitati dispečera gdje  bus123 vozi?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MAN truck bus

Nije problem,ali ja stvarno mislim, da on to neće htjeti reći... (S obzirom na moje godine i glas...)
"kartu imamo?"

421

Nedostatak samopouzdanja nije razlog da ne probaš. Život se sastoji od uspona i padova.Godine ne vidi, glas se dade prikriti...
Kako kaže mudra kineska izreka:
Dajte čovjeku ribu - nahranili ste ga za jedan dan.
Naučite čovjeka da lovi ribu - nahranili ste ga za cijeli život. thumbs
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MAN truck bus

Vozi 119/1 ima gbr 999. byeg
"kartu imamo?"

smogovci.bbb2

Zašto Solarisa ne uzmu na probu ???
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

MAN truck bus

Pa vjerojatno nema zastupnika u RH! byeg
"kartu imamo?"

MAN truck bus

Vožnja obavljena! Dobar autobus,fino vuče,dobro koči. Vrata nemaju senzore yahoo,ali zato imaju pištanje. Kada netko stisne stop počne svjetlost gumb od tih vrata i čuje se kratki bip. Cijelo vrijeme je bio u poweru. Ljepo vuče,mjenjač ne trza,jaki retarder. Klima je jaka fino rashladi. Pošto display ne radi,a autobus je zelen 70% ljudi nije ušlo unutra,a autobus ima tablu. Prvi aparat nije radio,pa je ZET častio. Vozač kaže da je dobar. ZET bi trebao uzeti jednu seriju jer su baš dobri.
                    byeg
"kartu imamo?"

421

Citat: MAN truck bus  u Kolovoz 31, 2017, 07:51:42
Nije problem,ali ja stvarno mislim, da on to neće htjeti reći... (S obzirom na moje godine i glas...)
Fb kaže:
118 Trg Mažuranića – Voltino (gradska)
127 Črnomerec – Mikulići (brdska)
128 Črnomerec – Lukšići (brdska – opterećena)
161 Savski most - Kupinečki Kraljevec - Štrpet
Citat: MAN truck bus  u Kolovoz 31, 2017, 10:36:09
Pa vjerojatno nema zastupnika u RH!
Ima. Zato je i bilo problema s javnom nabavom zglobnih  bus123 bus123, a kreditor je bila OTP banka.
http://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=668.510 #506 scan by  AH Bus  alias JP

Ivan

Citat: MAN truck bus  u Kolovoz 31, 2017, 16:34:44
Ljepo vuče,mjenjač ne trza,jaki retarder. Klima je jaka fino rashladi. Pošto display ne radi,a autobus je zelen 70% ljudi nije ušlo unutra
Ja nisam uopće dobio dojam da lijepo vuče za modernog solo dizelaša, koliko konja ima zapravo? Ugl start je bio na razini SL200.

Kad sam se ja vozio bio je sasvim normalno pun za solo na 119 u špici u smjeru A (puna sjedala plus 10-ak stajaćih putnika), a da 70% ljudi ne ulazi nadam se da nisi "mjerio" na putu prema Vrapču jer osim 119 tamo stoji još 15-ak linija s različitim smjerovima...

Uglavnom, vrlo dobra završna obrada, materijali kako-tako, sveukupno solidno ali ne impresivno, pogotovo motor. Ako može biti jači i ako je dovoljno jeftiniji, ne bi mi smetalo da dođu, samo mislim da trenutno ZET uopće ne treba gradske solo nego LE koji bi bili bolji za 30-ak linija, i radi ekonomije i radi udobnosti (a tako može doći i Iveco ili jeftiniji turski MAN LE), samo bojim se da nadležni ne razumiju što rade.

MAN truck bus

Ja dok sam se vozio je vrlo dobro kretao iz stanice. Mislim,da ima 280 ks. Općenito ljudi nisu ulazili. Dođe autobus na stanicu i onda oni shvate,da je to 119 pa trče unutra. Kada se vraćao također ljudi nisu ulazili do Vrapča. Ostali su na stanici. Jedna gospodična je slikala na Črnomercu aparat za karte,nadam se, da neće pisati prijave vozaču. ::| Nikad ne zna čovjek, tko ga snima i prati. Zeznuto je to što nema otvor,kao na Cityu,Citaru,Conectu,Citelisu... za staviti sitne novce i dati kartu putniku,već se mora vozač protegnuti do ruba stakla i dati kartu i kusur. Stanična kočnica je automatska,nakon što se drži kočnica par sekundi na semaforu.
"kartu imamo?"