Autobusi na probi

Autor 822DoDo, Ožujak 27, 2015, 20:40:28

Diermeech

Ne vidim da je netko napisao,
Motor: Cummins ISB6.7E6 ( euro 6 )
Snaga: 280KS  / 206 KW, klima je snage 39kw.
Mjenjač: VOITH
Br. šasije ( čisto ako nekog zanima ): NLRTMR130GA004829
Max kapacitet: 94 putnika.
Cijena: 189 000 eur

tramvajac 92

Citat: Ivan  u Kolovoz 31, 2017, 20:35:00
(...) samo mislim da trenutno ZET uopće ne treba gradske solo nego LE koji bi bili bolji za 30-ak linija, i radi ekonomije i radi udobnosti (a tako može doći i Iveco ili jeftiniji turski MAN LE), samo bojim se da nadležni ne razumiju što rade.
Pa, i ja mislim da bi trebali. Volio bi ih vidjeti u više gradskoj konfiguraciji, kao splitski Crosswayi LE umjesto u više prigradskoj kao npr. Setre NF Samoborčeka.

ManNLNG

Sjajan autobus, odlično vuče i završna obrada je ugodno iznenađujuća. Klima je fenomenalna a opcije na ovom autobusu kao svjetleće lampe za vrata te automatska stanična i display temperature i sati su također ugodna iznenađenja. Jako solidan autobus koji bi ja podržavao ako je izabran u budućim nabavkama. Moram priznat da mi sjedala nisu ugodna ali nisu ni na urbanwayu, ovo testno vozilo ima 3 puta više km od naših urbana i bio svuda po hrvatskoj i vozio po svakakvim cestama i ni jedan zvuk iz unutrašnjosti. Moram rec da mi se čini da su materijali i završna obrada solidnija nego na urbanima. Nisam nikad bio ljubitelj jeftinih alternativa ali ovaj autobus je fenomenalan puno bi ga rade uzeo nego urban... moje mišljenje.  thumbs
EUROBUS AV120

MAN truck bus

Ovo je fenomenalno! rofl rofl rofl
Pa normalno, da ima duplo više kilometara od Urbanwaya, ne Urbana, kad Urbanwayi su u prometu 1 mjesec dok je ovaj prošao pola Hrvatske. Zavisi gdje si sjedio u Urbanwayu, kao i kod Mercedesa prva dva sjedala su tvrda, ali kod 2 osovine su udobna. Ja mislim, da bi bilo idealno uvesti još 1 marku autobusa i još više zagorčati život mehaničara,nakon što istekne leasing.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

leonardo123

Citat: MAN truck bus  u Rujan 04, 2017, 20:19:29
Pa normalno, da ima duplo više kilometara od Urbanwaya,ne Urbana, kad Urbanwayi su u prometu 1 mjesec dok je ovaj prošao pola Hrvatske. Zavisi gdje si sjedio u Urbanwayu,kao i kod Mercedesa prva dva sjedala su tvrda,ali kod 2 osovine su udobna. Ja mislim, da bi bilo idealno uvesti još 1 marku autobusa i još više zagorčati život mehaničara,nakon što istekne leasing.
http://pravopis.hr/pravilo/zarez/60/
http://pravopis.hr/pravilo/jednorjecnice/33/

Nakon zareza ide RAZMAK! Nadam se da bu malo jasnije nakon ovih pravila.

sniff

Više bode u oči nepravilan red riječi u rečenici i zarez(i) tamo gdje ne bi trebali biti. Također, brojevi do 12 se u pravilu pišu slovima.

Poslano sa mog Lenovo A7020a40 koristeći Tapatalk

ManNLNG

Citat: MAN truck bus  u Rujan 04, 2017, 20:19:29
Pa normalno, da ima duplo više kilometara od Urbanwaya, ne Urbana, kad Urbanwayi su u prometu 1 mjesec dok je ovaj prošao pola Hrvatske. Zavisi gdje si sjedio u Urbanwayu, kao i kod Mercedesa prva dva sjedala su tvrda, ali kod 2 osovine su udobna. Ja mislim, da bi bilo idealno uvesti još 1 marku autobusa i još više zagorčati život mehaničara,nakon što istekne leasing.

Nemoj mi ti sad jos nesto izmisljat, urban je skracenica urbanwaya koju volim koristiti umjesto cijele rijeci.Zamolio bih te da se ne pravis pametan pred svima jer svi znamo da i tvoj pravopis nije nesto bajan isto... good_boy
EUROBUS AV120

MAN truck bus

Ja nisam govorio za pravopis već za usporedbu...  russian_roulette thumbs
"kartu imamo?"

leonardo123

Citat: sniff  u Rujan 04, 2017, 21:34:10
Također, brojevi do 12 se u pravilu pišu slovima.
Poslano sa mog Lenovo A7020a40 koristeći Tapatalk

Mislim da bi ipak bilo lakše/jednostavnije pisati brojevima pošto se na forumu jako puno koriste brojevne oznake garažnih brojeva, tablica, datuma i godina, itd. te je s takvog pogleda preglednije i jasnije. Barem meni.

CONECTO430

Nisam bio u toku do kad je Otokar u ZET-u?
Idem samo jednu stanicu :D

MAN truck bus

U ZETu je mjesec-mjesec i pol.
"kartu imamo?"

smogovci.bbb2

KENT C vozi na 118 (pol. u 19:18 za Voltino)
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

citaro

Super ste mi svi s linkanjem i nabrajanjem pravopisnih pravila koja su pogotovo u hrvatskom vecinom sama sebi svrha na autobusnom forumu  kava

Ivan

Otokar danas vozi nekud sa Savskog mosta.

MAN truck bus

Vjerojatno za Ašpergere. byeg
"kartu imamo?"