Vincek – fotografije

Autor Tomek, Srpanj 12, 2008, 14:32:18

mate

Jedan Coach u Osijeku, drugi u Vukovaru

AudiA842

AK Frankfurt, pauza pred polazak linije Frankfurt-Varaždin-Osijek...

Doki21

Coach večeras na AK Vukovar(sad me samo zanima jel možda Vincek ima neki "deal" sa Slavonijom jer ovaj coach je danas skoro cijeli dan bio na ak parkiran i vozač unutra,možda čeka kraj škole pa da ide pokupit učenike)?

Promatrač

Citat: Doki21  u Prosinac 03, 2021, 19:57:36
Coach večeras na AK Vukovar(sad me samo zanima jel možda Vincek ima neki "deal" sa Slavonijom jer ovaj coach je danas skoro cijeli dan bio na ak parkiran i vozač unutra,možda čeka kraj škole pa da ide pokupit učenike)?

Vincek obavljaja prijevoz učenika osmih razreda koji su na terenskoj nastavi iz cijele RH u Vukovaru prema ugovoru za Javnu ustanovu Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar.

lussin

Lion's Coach u Zagrebu

sniff

Pred tjedan dana vozio sam se u Coachu C VŽ-165-IU do Varaždina (prinova ili neki ima nove registracije). Razmak između siceva je dobar, sjedala su klasična tvrda Kielova, no to ne bi bio toliki problem da nisu umanjene veličine. Bus je prvenstveno izrađen za Flixbus što se i vidi iz boja interijera i fotke br.2. Prešao je 520 000km. Vidi se da je noviji MAN ipak prostraniji od prethodne generacije, ljepši su detalji i vozačkog pulta i putničkog prostora, al i dalje je osjećaj vožnje kao u velikoj kutiji, čemu pridonosi i poprilično glasan motor.
U Zagreb sam se vratio troosovincem VŽ-470-NV. Sjedala su standardne veličine, osjetno je tiši i unutrašnjost nije u Flixbus koloru. Odlično savladava zavoje i uzbrdice, dugo se nisam toliko naguštao u noćnoj vožnji  :)

Doki21

Coach koji je ovih dana redovan na prijevozu osmaša u Vukovar u organizaciji MZO-a

Paško

Iako su tablice (i to nvoe) i prijevoz Apodosovi, naljepnica je još uvijek Vincekova.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

gospardbk

"I noga u guzicu je korak naprijed" - Mao Tse-tung

* Izreka nije u vezi sa gore objavljenim sadržajem/postom

mate

Coach ode put Sarajeva na doček Nove 2022.godine

Doki21

Coach danas u VU

akzg22

VŽ 120-JA, slikan u Zagrebu.

gospardbk

"I noga u guzicu je korak naprijed" - Mao Tse-tung

* Izreka nije u vezi sa gore objavljenim sadržajem/postom