Pražen putovanja, Šibenik [ŠI]

Autor autobusi.org, Prosinac 02, 2007, 00:23:19

Tomek

Avtomontaža

Danas vidio Praženovog Tourisma na ATP-ovoj liniji Rijeka-Dubrovnik.

TAM

MB Tourismo (ŠI 530-EZ) na ATP-ovoj liniji Dubrovnik-Šibenik
Dani ponosa i slave!

TAM

U vrlo lošem je stanju otkako vozi za ATP

Dani ponosa i slave!

Marek

Danas ispred GK

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

TAM

Volvo 7000 (ŠI 0036-MP) redovito vozi  dok mu se brat blizanac (ŠI 0034-MP) ne miče iz garaže

Dani ponosa i slave!

Avtomontaža

I Moovyja nema jako dugo u prometu. Zadnji put je viđen u drugom misecu.

jadrantrans vrgorac

Citat: Avtomontaža  u Prosinac 24, 2012, 11:58:36
Vozio sam se dva puta u jednoj od njihovih Iliadea (vjerojatno ŠI 0023 MP jer je imao iste ratkape kao on) i bus je odličan. Izvana izgleda odlično, iznutra čist, sicevi udobni, tehnika na zavidnom nivou, piči kao raketa, motor mu se skoro pa i ne čuje. Taj bus uopće nema manu. Jel' ima još koji naš prijevoznik koji ima Iliade u svom voznom parku ???
Zato što je to Renault kvaliteta :) !

TAM

Braća koja se ne miču iz garaže Volvo 7000 (ŠI 00034-MP) brat blizanac od (ŠI 0036-MP) i Irisbus Moovy (ŠI 0035-MP)

Dani ponosa i slave!

TAM

Ovome se ne piše dobro čujem da mu je motor riknuo
Dani ponosa i slave!

TAM

Praženova tri mušketira

Ovaj je imao kontakt s nepoznatim objektom
Dani ponosa i slave!

TAM

Dani ponosa i slave!

Servis

Ma kakvo čerupanje, taj bus je skoro pa tek kupljen. Nije više na tom mjestu, sad je čitav i tamo na parkingu na raskrižju iza stranice za tehnički što bi značilo da je, vjerojatno, u voznom stanju.

TAM

Citat: Servis  u Rujan 05, 2013, 01:51:14
Ma kakvo čerupanje, taj bus je skoro pa tek kupljen. Nije više na tom mjestu, sad je čitav i tamo na parkingu na raskrižju iza stranice za tehnički što bi značilo da je, vjerojatno, u voznom stanju.
Je tako je i ja sam ga vidio kod tehničkog pregleda. Ali moja preporuka je Praženu da ih uzme natrag sebi dok nije prekasno. Dva su mu Illiade skršili.
Dani ponosa i slave!