Pražen putovanja, Šibenik [ŠI]

Autor autobusi.org, Prosinac 02, 2007, 00:23:19

TAM

Vidio danas Moovya vozi osnovnoškolce. I mislim da ga ne voze više ATP-ovi vozači već Praženov.
Dani ponosa i slave!

zlepur1

Juče se vozija u Moovy u super bus .Pražen povuka njega i crvenog 034 iz ATP.Kaže da su mu rekli da busevi nisu dobri, a radi ko sat.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

TAM

Evo ga Moovya koji redovito vozi školsku djecu. Kraj njega je ŠI 0034-MP koji baš i ne vozi. Uvijek se mota oko stanice za tehnički pregled. Tko zna koliku je štetu ATP učinio na ovom autobusu.

Dani ponosa i slave!

zlepur1

Nema baš nikakve štete ali Pražen kaže da su rekli da im ne odgovara.Triba ući u njega i viditi šta je održavanje , sve blista.Svaka čast Praženu. 8-8 good_boy thumbs
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

actros

dosad smo imali tablice do broja 38:           ŠI-0038-MP

...što bi značilo da je ovo prinova:                ŠI-0039-MP

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Servis

Citat: zlepur1  u Rujan 21, 2013, 13:21:45
Juče se vozija u Moovy u super bus .Pražen povuka njega i crvenog 034 iz ATP.Kaže da su mu rekli da busevi nisu dobri, a radi ko sat.

Ovo mi je promaklo.

Kažeš, rekli su da im nisu dobri? Eto, ipak je teško zadovoljiti visoke kriterije gospode u ATP-u koji glase: "razbij i gazi dok se ne pokvari pa onda nastavi jednako jer nitko neće odgovarati za to".

Učinilo mi se da Moovy vozi djecu jer me iskreno strah gledati s čime ATP vozi djecu.

TAM

Nije ti se učinilo. Moovy vozi djecu. Pražen je dobio koncesiju da vozi osnovnoškolce zato je i nabavljen novi kombi.
Dani ponosa i slave!

truckdriver

Citat: TAM  u Listopad 30, 2013, 15:00:57
Nije ti se učinilo. Moovy vozi djecu. Pražen je dobio koncesiju da vozi osnovnoškolce zato je i nabavljen novi kombi.
evo moovy vozi djecu normalno,nije u kvaru,radi ko singerica,kao i volvo al trenutno nema potrebe za njim pa je uredno parkiran.
>hammer<

truckdriver

Citat: Servis  u Listopad 30, 2013, 01:31:29
Citat: zlepur1  u Rujan 21, 2013, 13:21:45

Ovo mi je promaklo.

Kažeš, rekli su da im nisu dobri? Eto, ipak je teško zadovoljiti visoke kriterije gospode u ATP-u koji glase: "razbij i gazi dok se ne pokvari pa onda nastavi jednako jer nitko neće odgovarati za to".

Učinilo mi se da Moovy vozi djecu jer me iskreno strah gledati s čime ATP vozi djecu.
bezpredmetno je uopce trosit rijeci i vrijeme na komentiranje neznanja pojedinih koji se usude reci da predmetna vozila ne valjaju..a tourismo je zorni prikaz sposobnosti pojedinaca
>hammer< >hammer<

mate

I ovaj malisa se nalazi u VP Prazena...

TAM

Dani ponosa i slave!

TAM

Slika nije baš nešto pa ako ne valja slobodno brišite. Samo da se zna da je živ nakon godinu dana popravka popravljen je i bio je na tehničkom pregledu kojeg je naravno prošao. Još ću nadodati da sam vidio  Volva 7000 (ŠI 0034-MP) i jako se razočarao jer ima jako puno oštećenja na sebi. Udubine, ogrebotine i jako puno blata na sebi. Tko zna di je vozio i tko ga je vozio.  >:( Ja sam ga slikao, ali je slika toliko loša zbog sunca tako da je neću stavljati.
Dani ponosa i slave!

TAM

Dani ponosa i slave!