Rashodi

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:17:58

Vanjac

Citat: Toni602  u Svibanj 24, 2022, 09:14:57
Bilo bi fora da se očuva koja kocka (ista priča sa 412) ali živo sumnjam da će išta biti od toga...

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Mislim da je netko čak i pokušao pokrenuti inicijativu za to, ali u autotroleju to jednostavno nikoga ne zanima.
"U raju je dobro, al u paklu je ekipa"

EUROBUSZG

Realno da netko ponudi istu cijenu za bus kao i autootpad onda bi bilo nešto ali mislim da ni jedna firma nebi đabe dao bus.

Toni602

Citat: EUROBUSZG  u Svibanj 25, 2022, 13:28:27
Realno da netko ponudi istu cijenu za bus kao i autootpad onda bi bilo nešto ali mislim da ni jedna firma nebi đabe dao bus.
Pa tako sam i mislio. Dat negdje 10k kuna za bus i dignut ga na noge

602-masaza za kicmu, a muka za guzicu!

lussin

Ako se daje staro za novo mislim da niš od toga. Možda bi vam ga dali za pčele  :)

Toni602

Citat: lussinpicollo  u Svibanj 25, 2022, 13:46:35
Ako se daje staro za novo mislim da niš od toga. Možda bi vam ga dali za pčele  :)
Aj ti nađi pčelara i mjesto gdje će ta grdosija ić...u isto vrijeme, šta je sa onim sanosima koji su bili parkirani na onoj livadi? Ne govorim o pčelarima nego oni S314

Vanjac

Citat: EUROBUSZG  u Svibanj 25, 2022, 13:28:27

Autobusi se nabavljaju putem EU fondova i mislim da za svaki subvencionirani se jedan mora rashodovati tako da zato nema prodavanja.

pehar_11

Citat: Vanjac  u Svibanj 26, 2022, 09:03:18
Autobusi se nabavljaju putem EU fondova i mislim da za svaki subvencionirani se jedan mora rashodovati tako da zato nema prodavanja.
Pa ne nabavljaju se svi autobusi putem EU fondova? Samo oni s naljepnicama jesu oni koji su na taj način obnovljeni. Koliko ja znam, Classici nisu kupljeni s ničijim sredstvima, što znači da Trolej s njima može što god hoće. Ispravite me ako sam u krivu.

NP-549

Kako ne razumiješ ?   Dolazi 37 autobusa koji su subvencionirani 85% pod uvjetom da uništis 37 starih.  Koji dio tu nije jasan ?

599 ostaje za generalnu obnovu,  ako bog da sreće ostat će i 601, ali to je jos veliki upitnik.

599 jučer
601 noćas prošao dnevni pregled i četke

Toni602

Znači 599 će ostati? Ako smijem pitati dal displej radi? Vidio sam ga par puta sa displejom ali unazad 2 god pa da nije crko možda...

NP-549

Display radi ali će se skinut jer ga u originalu nije bilo.  Bus će se vratit u prvobitno stanje- drvene stolice,  staro kolo volana .....

Toni602

Oh super. Motor je u dobrom stanju (taj koji već je) ili ide novi?

NP-549

Bit će ovaj i još su 2 u rezervi

kico101

Znači 589 ide fuć. Govorilo se da će se njega uređivat.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

IgorKlasik

Zanimljivo.

A koji če jih nadomjestiti?

Znate možda koji je onaj vatrogasni kamiončič na prvoj fotografiji u pozadini ?

Hvala na objašnjenju

Vanjac

Jesu li 599 i 601 planirani za noćne ili imaju neku drugu svrhu?