Kantić touristik – fotografije

Autor busfan, Prosinac 01, 2007, 14:32:52

amar

pa da, na hifu sam i mislio, jer onda iz baze ide bolja masina :)

max

Obicno to ovako izgleda.  ??? U subotu  u jutarnjim satima na cekanju kod hife 417hdh.                                                                                                                   

amar

eh bas tako ... ovaj iz sarajeva stane tu na tom autobuskom stajalistu i presjednu u setru 400 serije i idu dalje, a stariji autobus ide u bazu .. koja je cca 20-30 km udaljena ...

elvis

Ovu si slikao i 10.maja,samo parkirana na drugu stranu,zar ne?

amar

Almir

amar

jutros u Gracanici

prva linija za Zurich iz Gorazda,
druga linija za Calw iz Sarajeva ,

amar

ove za Calw nemamo u voznom parku kantica, reg 045-J-920 , pa opet neka elvis kaze da nedoprinosim nista, 3 bus kojeg dodajem u vozni park ;)

elvis

Ajde pogledaj jos jednom jel upisana,nije svaka Setra s pratecom 417 HDH,ovo ti je 415 HDH.....ispeci pa reci :D

amar

damir050

Amare 415 HDH je kraca od 417 HDH , i ja to polako znam koji pojma o Autobusima nemam , Kao Sto pojedini ovdje na Forumu

elvis

To je samo njegova greska koja dokazuje njegovu povrsnost na forumu,odn. pokusaj da se negira moj post u kojem sam pisao da uopste ne prate forum nego samo pisu pa ako prodje prodje...vec sam pisao o tome pa ne bih da kvarimo temu

damir050

Ova 415 HDH je barem 1 - 2 m kraca od 417 HDH

amar

reko sam vam odma u predstavljanju na ovom forumu, da sam obozavatelj buseva, a da nemam pojma strucno nista o njima, stim da sam vremenom provedenim na forumu i zanimanjem o setri dobio info i znam oznake ... i znam da je 417 duza od 415 , al nisam obracao paznju na to da je ova kraca, jos nesto, javno priznajem da sam mislio da je 415 dvoosovinac, a ne troosovinac, kao sto je to slucaj kod 300 serije ako sam dobro primjetio, opet me molim vas ispravite ako grijesim, elvise, nas spor nije bio oko znanja na forumu, nego oko pojedinih slika ... ;) ... priznajem javno da nemam pojma o busevima, da znam samo povrsno, ali volim buseve, sto se vidi i po slikanju, e to mi nemozete zabraniti da volim, i priznajem da dosta znas o busevima i neporicem to , svaka ti cast sto se toga tice, ja bi volio da imam barem 10% tvog znanja, al nazalost nemam, nije svako u svakoj oblasti jak, ja sam sto se tice motora dobar ... a buseve volim kao velike masine ... pozzz

elvis

Onda da te ispravimo jos jednom,naravno u cilju edukacije,nista zlonamjerno,postoji i Setra S 315 HDH sa 3 osovine,primjer u firmi BOZIC,ne znam ima li slika na forumu,isto tako postoji i 215 HDH,takodjer 3-osovinka,sve one su krace od svojih vrsnjakinja sa zadnjom cifrom 7,osim toga kod Kantica osim 415 i 417 mozes naci i 416 HDH...