Kantić touristik, Tešanj

Autor busfan, Prosinac 01, 2007, 14:32:52

busfan

Kilometar, kad otprilike ide iz Janje-Bijeljine? Ako se ja ne varam, mislim da sam vec vidjao nekad Kanticev Sprinter na liniji Janja-München?

amar

evo imaju im upisane te nove linije na web stranici, ali nema jos vremenskih perioda upisanih ...

busfan

Citat: amar  u Ožujak 03, 2010, 16:27:02
evo imaju im upisane te nove linije na web stranici, ali nema jos vremenskih perioda upisanih ...

I prije su bile upisane na prvoj stranci, ali nije bilo nista detaljnije.  Iako lijepo izgleda, moram priznat da im stranica nije bas pouzdana

elvis

Covjek koji je slikao te autobuse mi je rekao da se njegove slike vise ne stavljaju ovdje bez da se on prethodno ne obavjesti o tome...a i nema stvarno smisla to raditi u ovolikoj mjeri,ako ti treba slika da nesto dokazes u raspravi onda uzmi i donesi ali nemojte ovako,cak si prenio i strelicu koju je on crtao na Setrinom bunkeru a clanovi koji nisu aktivni na autobusi.net ne znaju zasto je on to crtao,a sad vidim da sam stao na vasu stranu prosli put a da nisam trebao,jer sa te stranice uzimas slike

amar

ok, nema frke, prvi put nisu bile slike s autobusi.net, nakon sto ste rekli da imaju tamo slike, onda sam otisao i tamo pogledao slike, ali nema problema, postujem i tvoje a i autorov zahtjev ... lijep pozdrav ;)

amar

da, trebali bi je malo preraditi, malo detaljnije obraditi :)

DANI

ja nemogu za mislit dajim se stvarno izplati vozit svaki dan za lausanne il za bregenz 4 put u nedjelji .. jel stvarno ima uvijek naroda ?? .. kad pogledam od njih vozni park puuh stvarno sve najbolje .. aman da ima uvijek putnika ak mogu da kupe takve autobuse il sta kazete vi ? ???

busfan

Dani, osim sto ima najbolji vozni park, Kantic ima i najpovoljnije cijene. Ja sam cuo da je u sezoni za CH i DE skoro svakodnevno ima putnika. Isplati im se sigurno, jer vidis da redovno otplacuju autobuse i uzimaju nove. Nije ih na lotu dobio sigurno ;)

DANI

ja mi koji se razumijemo u autobuse znamo ko ima najbolje.. al za putnike to je svedno, oni ne gledaju po autobusu pa da ko ima najbolje snjima ce ic ..haha to te ljudi neinteresuje za njih je samo bitno u cijeni i da brse stignu il sta ti kases ?

al stvarno nemogu zamislit da imaju uvijek dosta putnika da se ne ide u minus na kraju.. 
eh i imam jos jedno pitanje et mosda znas ! jel tesko otvorit svo ju agenciju ? 

busfan

Nije ni tema za raspravu, ali ako mislis na medjunarodnu liniju, mislim da je novu liniju skoro nemoguce  dobiti, jedino da se dogovoris sa nekim prevoznikom koji posjeduje koncesiju.

A sto se tice ovog drugog, ne moras znati koja je marka autobusa, ali valjda svaki normalan covjek zna razliku izmedju udobne voznje u Setri i voznje u Lions Coachu. Ako nista valjda ce osjetiti bol u ledjima i vratu od "udobnih" sjedista u Lions Coachu  ;D
Sto se tice racunice, ne znam i ne vidjam svaki dan Kantica da znam koliko putnika imaju, ali po mojoj nekoj racunici u prosjeku ne smije biti ispod 20ak putnika za bilo kakvu racunicu, jos ako uzmemo u obzir vozni park

DANI

aha tak je to ..meni se svica firma kantic sato sto stvarno imaju dobre autobuse.. aa oni imaju jedan bus na njemackoj reg. jel to znaci da mogu bit sebi sami u njemackoj kooperantni zato sto staju u puno mjesta do DORTMUND ?

busfan

Kantic ima dva autobusa na München registracije (416HDH i 317HDH), a ima i firmu registrovanu u Svajcarskoj, samo ne znam da li ima autobusa tamo. Vjerovatno je i za de i za ch, sam sebi kooperant

DANI

aha al je i za austriju sam sebi koperant il ?

busfan

To ne znam, a nisam siguran da li vozi cetiri puta sedmicno, jer cini mi se da na njegovim kartama pise dva puta

amar

za bregenz trenutno vozi 2 puta sedmicno ... iz BiH za Bregenz svaki Cetvrtak i Nedelja, a iz Bregenza za BiH , svaki utorak i petak ...

a sto se tice linija, ja kako znam da je kantic na svim linijama sam sebi koperant, ispravite me ako grijesim ...