Kantić touristik – fotografije

Autor busfan, Prosinac 01, 2007, 14:32:52

amar

slike su ok s obzirom da ih je slikao covjek koji se nebavi fotografijom intenzivnije, i meni se zadnja svidja, ali bi je ja slikao na drugi nacin, a ne ovako vertikalno , vec bi horizontalno i onda bi se vidjela oba busa komplet ... :) al i ovako je ok

amar

amar

mate

S315 HDH danas na liniji Zenica - Zagreb

amar

ma nema svaki bus isto ko da je juce izaso iz fabrike ...

Tomek

Ono što sam primjetio je da ovdje ima hrpa skoro istih fotki Setri 400, dok skoro pa nema u zadnje vrijeme nijedna fotka Setri 200. Gdje su one nestale?

amar

vjerovatno su te setre na liniji zenica-zagreb, primjetio sam da njih u zadnje vrijeme samo ponekad salju, mislim da ce se one uskoro prodati ...

mate

Tomek imas pravo, ja ih dosta dugo nisam vidio, ni jednu od tih S215 HD, pa cak ni na Zenica - Zagreb, gdje su do pred koji mjesec bile redovne. Sad su na toj liniji uglavnom Citylineri, a nekad kao i danas uleti S315 HDH...

amar

znaci nisu ni na toj liniji, zadnju setru 215 hd sam ja slikao u sarajevu, vozila na liniji sarajevo calw do doboja, vjerovatno ce one uskoro na prodaju ....

Man lion's coach

znaci dolazi do prodaje, onda bi se mogla ocekivati neka prinova/e osim te setre 431 dt

amar

neznam, nemam tu informaciju jos, ali predpostavljam, cim ih nema ?

Man lion's coach

pa vjerovatno je to za ocekivati, jer to nisu autobusi koji su lezali u garazi skupljali prasinu, kad oni odu morat ce se pokrpati linije sa necime koje su te 215/ke radile, stvarno smijesno bi bilo da 417/ka radi neke medjugradske linije 8)

mate

A tko zna, mozda ce ostati samo za prijevoz putnika koji presjedaju u Doboju u ostale buseve...

amar

pa dobro kantic nema medjugradskih :) .. drugo ... to do doboja odavno rade sky i city, tako da kako vidimo nema setra, znaci linije na kojim su radile setre 215 su odavno izgleda popunjene .... a volio bi da bude prinove, kantic nonstop radi na prinovi, kao sto je i 431 koja uskoro stize ... samo setre se kupuju :)

elvis

1. Napravili ste  o-0 u ovoj temi

2. amare zamolit cu te da objavljujes samo ono za sto si siguran da je tacno,znaci kad budu objavljene u prodaju tad to napisi i na forum,isto tako ako se prodaju javi da je prodato,a okani se toga rekla-kazala,ispisete 2 stranice teme i na kraju ne bude nista od toga,dakle samo provjerene i sigurne informacije