Kantić touristik, Tešanj

Autor busfan, Prosinac 01, 2007, 14:32:52

Tlimfocit

nisi morao za to otvarati novu temu....mogao si to napisati u RASPRAVA i NOVOSTI......al ok događa se i boljima pa može i Kantiću....znaš možda koji autobus se pokvaria?

busfan

Od koga si dobio tu info???  Meni je to sumnjivo jer Kantic ima firmu registrovanu u Münchenu, i sigurno bi do Ulma stigao drugi autobus ili bi iznajmili bar to u Ulmu nije problem

aaaaa

buraz ti u najmanju ruku kao da muštuluk tražiš za sve eventualne loše stvari kod Kantića. Nemoj me pogrešno shvatiti da se ja stavljam u poziciju Kanticevog advokata ali evo ljudi su ti rekli da nema potrebe da otvaraš novu temu.Kvarovi su sasvim normalna stvar. Malo bezze da udarna vijest bude kvar autobusa. Slažeš se?

Tlimfocit

posebno bi tia pohvalit jako lijepu web sranicu Kantića http://www.kantic-touristik.com/
informativna, grafički korektna i ugodna...i naravno odlična muzika....Žera rulz

mate

Ovaj Cityliner je ako se ja ne varam prinova kod Kantica, nisam vidio oznake vlasnika nigdje, ali sam po tabli linije vidio da se radi o Kanticevom busu

mate

Cityliner 948-T-419 danas oko podneva na brodskom AK

Tomek

mate

Skyliner danas na brodskom AK

mate

S317 HDH danas na autocesti kod Kutine

elvis

Sprinter jutros u Sarajevu

elvis

Za ovu firmu vise nemam komentara,svaki dan neko iznenadjenje :D
S 416 HDH sa reg.oznakama: M BM 7102

kilometar

vozio sam se sa manje više svim bus prevoznicima  za njemačku i mogu samo kazati sve najbolje o firmi kantic.jedna od profesionalnijih firmi u ovoj branši.odličan vozni park,ljubazno osoblje,povoljna cijena karata šta čovjek više da očekuje.zaista,jedan svijetal primjer u ovoj nasoj bih

kilometar

jeste li vi stvarno bili u sjedištu firme Kantić.Pa to je firma koja radi po europskim standardima.Mislim da su ovo ipak nedobronamjerni komentari tipa "kasni sa isplatom plata itd. " . Trebate otići i vidjeti da se može i u Bosni i Hercegovini raditi po europskim mjerilima.

busfan

Slazem se ;)  Kantic je BiH brend u prevoznu putnika, mogu da im zavide i mnoge evropske firme na voznom parku a u BiH nema nikakvu konkurenciju, a jos najpovoljnije cijene
Sta treba bolje ;)

Tlimfocit

možete li mi objasnit o kojem se to "zavidnom" voznom parku radi?
koliko ja mogu vidit vozni park uistinu čini 12-ak setri zadnje (četvrte) generacije ali čini ga i 15ak starih setri (druge i treće generacije) i stari citylineri....
za prosjek voznog parka uzimaju se SVI busevi a ne samo neki....a uzmimo u obzir da kantić ipak drži međunarodne linije pa bi taj vozni park trebao biti možda i bolji....
pa po tome njihov vozni park se može smatrat za pohvalu ali nikako "zavidan u Europskim okvirima"....možda ako uzmemo samo jedan (istočni) dio Europe....