Kantić touristik, Tešanj

Autor busfan, Prosinac 01, 2007, 14:32:52

Almir

elvis

Amare ovo je zasigurno najbolja reportaza u BiH podforumu,a i medju najboljima na ovom forumu,svaka ti cast,a u ime foruma zelim se zahvaliti osoblju firme Kantic koji su ti dopustili da to sve poslikas i preneses nama koji do sada nismo znali kako to sve izgleda u firmi Kantic,vec si napisao da i oni prate forum..

Jos jednom veliko hvala na ljubaznosti,informacijama i svemu ostalom

amar

takodjer politika firme je da se u buduce novi busevi nakon 2 godine koristenja mjenjaju sa fabrikom za nove buseve, svaka im cast, evo danas .... jednu sam uspio uhvatiti, jer sam imo obaveza ....

elvise drago mi je da imas takvo misljenje, nadam se da i ostali clanovi dijele to misljenje .... i dalje mislim da je ova firma zasluzila u sto skorijem vremenskom peridou da se nadje na index strani foruma ... ali opet to je samo moje misljenje.... ipak kao sto je to kilometar to rekao ... oni su ipak brend u BiH, a boga mi i u evropi ... moze pricati ko sta hoce ....

Almir

Amare cini mi se da smo istu setru slikali heheh :)

amar

cisto moguce, nevidim u tebe tablice dobro, ali moguce, a prije ove je jos jedna 417 prosla, al nju nisam uspio uhvatiti ...

Man lion's coach

Meni se cini da nisu iste u prve gore je tablica T  a u ove druge J, evo i ja se pridruzujem cestitkama, kako amaru na njegovim slikama tako i kanticu na izvrsnom voznom parku...Amar se zaista trudi oko slika pa da ga i placaju nebi mi nikakvo cudo bilo, svaka cast majstore samo tako nastavi. A Kanticu zelim dosta srece putnika i autobusa  :)

vopi

Prva Setra je 415 HDH, a ova druga je 417 HDH i to redizajnirana, to se najlakse moze primjetiti po okruglim maglenkama  ;)
Svaka cast za slike!!

damir050

I od mene Amare  svaka  ti cast za Reportazu Firme  , Kantic - Euro -Touristik

tomo

Citat: vopi  u Svibanj 22, 2010, 17:12:31
Prva Setra je 415 HDH, a ova druga je 417 HDH i to redizajnirana, to se najlakse moze primjetiti po okruglim maglenkama  ;)
Svaka cast za slike!!
a i table su različite...

elvis

Amare ti si mene pogresno shvatio prilikom reorganizacije pocetne stranice foruma kada je Kantic tema smjestena tu gdje se sada nalazi,ja sam se i tada zalagao da se izmjesti Kantic,posto je vecina bila za ovaj sadasnji izgled ostavili smo tako,i onda sam nastavio braniti interes mod.tima,mi u principu radimo po sistemu svi za jednog,jedan za sve,a sto se tice mog misljenja o Kanticu,divim se tim ljudima i oduvijek su bili moj favorit u nekim stvarima,i to ce i ostati ;)

amar

ma da elvise, ok je , skonto sam i imali smo jednu ostru diskusiju za koju se ja izvinjavam, i ja sam pogrijesio, ali covjek reaguje u afektu, ali nisam tu dosao da se svadjam ili da zastupam interese neke firme, cisto iz ljubavi prema ovome, i kao vecina ovdje , jer smo istomisljenici ... ali bi volio da se nadje na pocetnoj jer to zasluzuje ova firma, to me kopka jer stvarno pokraj centrotransa, globtoura i ova firma trebala bi da stoji, to joj nece nista posebno ni pridonjeti ... ali stvarno podforum kantic ima stvarno kvalitetni slika za pogledati itd .... opet vase se misljenje uvazava ... pozz ... sutra nedelja, nadam se novim slikama ....

amar

veliki pozdrav za vozače ove setre, 157-T-588, linija za zurich ...  svaka vam cast, najbolji ste, veliki pozdrav ako od vas neko ovo bude citao, evo poklanjam vam ovu prelijepu sliku !

amar

danas na putu za sarajevo sam vidjeo da na almy benzinskoj odmara kanticev city , onaj sto vozi liniju za zagreb

kilometar

Citat: elvis  u Travanj 20, 2010, 19:24:22
Danas na naplatnoj rampi u Josanici vidjen Kanticev potpuno bijeli Skyliner,ima prednju masku kao i ovaj kojeg imamo dosta na forumu,dok su mu zadnje stopke od 1122,to je stariji Skyliner od onog koji ima iscrtanu shemu
Bijeli Skyliner od Kantica je pravo dobro ocuvan iznutra.Nevjerovatno kako su mu sjedista ocuvana!!

Man lion's coach

Hhahaha amare cestitam pa su te ovako zavoljeli vozaci svi u tebe gledaju, mislim kad te sretnu negdje na ulici docekaju te objerucke  ;) svaka cast babe moj  8)