Autotrolejeva crna kronika

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:36:36

kico101

Monotral je 592-miljun posto. 594 tada nije imao onakvu reklamu. ;)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Ruske

da, skuzio sam...vidio sam vise puta kako je proklizavao, smjeh...
nego pitanje, kako se dize cijeli film na YT bez da ga raskomadam? vidio sam filmove po sat i pol dva, ja bi to digao jednom, ali nenzam kako...ili kako da dignem na uploader neki kao RS, u komadu, tj 615MB ima, bez da komadam? jel postoji to?

Shole

A ja pak mislim da je 592 tada imao dugo vremena HElios Osiguranje

Boki651

Ajmo malo akcije garage insideri, hoćemo fotke 661  ;D

Isto mi nije jasno, ako su na očevid izašli policija i hitna, kako nema vijesti o tome ni u jednim medijima, osim u 24h, a ne bi ni oni javili, da im nije sve poslano.

Shole

pa ima i u Novom Listu.  Šta si ti očekivao da će bit na Dnevniku ili onom debilnom exksploživu?

Shole

aaa evo i šef nam je prisutan.  Šteta što uvijek samo čita a niš ne piše  ;)

kico101

Citat: Shole  u Veljača 11, 2010, 16:45:47
A ja pak mislim da je 592 tada imao dugo vremena HElios Osiguranje
Koliko znam 594 nikada nije imao display, a na snimci se isti jasno vidi na prikolici. ;)
Osim toga osim Riječke banke naprijed, vidi se i Helios reklama na prikolici.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Berlingo

Citat: ikar  u Veljača 10, 2010, 23:31:59
Citat: kico101  u Veljača 10, 2010, 21:42:17
Citat: ikar  u Veljača 10, 2010, 21:24:09
Citat: mivano  u Veljača 10, 2010, 16:08:20
radio na 3-ici, čovječe daj ne budi površan već čitaj forum

Ste sigurni da nije možda 3a? Taj bi trebao stalno bit tamo.
I meni se čini da je na 3A. Lokacija mi se čini kao u ul M. Jadranić.

Dobio sam informaciju da se ipak radilo o trojci...
Vidim da je bilo govora da li je to linija 3 ili 3A. Ja sam danas pratio 665. Dakle, kod Morcica 3A ide desno u brdo, trojka ravno i dolazi ubrzo na ovu stanicu kraj marketa.

Poslje ima jos dvije stanice i onda dolazi na ovo spustanje gdje je jucer bilo velikih problema

I nakraju kriticno mijesto. Pogledajte zid, kuce i ove zgrade. Jesu bile na slici jucer? I ono najvaznije, vidi se da 665 radi korekciju VR-a na Grpcima.

Berlingo

Opet radna subota i opet nesto saznao za forum. Vezano za najnoviju nesrecu. Vjerovatno je to vama iz Troleja dobro poznato ali iz razumljivih razloga to necete prebaciti. Ja mogu, nije me briga i nisam na njihovoj platnoj listi.
Taj sta je vozio to jutro je stao na vrhu nizbrdice (moja druga slika), upalio sva 4 i nazvao nekog sefa, koji tu funkciju obavlja od nedavno. Rekao mu je da se on ne moze spustiti. Odgovor je odmah dobio. Moras, moras i moras. Siromah se nije dugo vozio. Moj izvor kaze da prijasnji sefovi a to su oni na prezime P i R nikad tako nebi postupil. Kazu ti kad je takva frka da vozis dokle mozes i tu stani i upali sva 4. Izgleda da se sve pokusalo zataskati, no nije uspjelo.
Nisam mogao vjerovati! Nemam rijeci, nemam komentara!

man750

Nista neobicno , jer sef zna da nece odgovarati. Kad se ovako nesto dogodi kriv je vozac i carobna formula " nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti" A i sef je vjerovatno od onih koje je uhljebila politika bez obzira na strucnost, sto je postalo skoro pravilo bez obzira o kojoj stranci se radi.
Cast izuzecima
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

conecto

Na ledu i takvoj nizbdici, pa još oštar zavoj nema te prilagođene brzine koliko god ona mala bila da bi bila sigurna.
Kod nas u ZET-u isto se može dogoditi da te poneki prometnik pokuša nagovarati u takvoj situaciji da ideš dalje (mada je i to rijetko), ali ti nitko neće reći da MORAŠ! I ako smatraš da ne ide dalje staneš i ništa ti se neće dogoditi.
A da je tako najbolje praksa je pokazala, pa tako i ovaj slučaj - bolje zaustaviti liniju dok se cesta ne sredi nego zbog rizika imati razbijeni autobus koji se dugo vremena neće vratiti na cestu. A uvijek su moguće i ljudske žrtve što je onda još gore.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

LuckyLooser

Citat: Berlingo  u Veljača 13, 2010, 16:18:44
Opet radna subota i opet nesto saznao za forum. Vezano za najnoviju nesrecu. Vjerovatno je to vama iz Troleja dobro poznato ali iz razumljivih razloga to necete prebaciti. Ja mogu, nije me briga i nisam na njihovoj platnoj listi.
Taj sta je vozio to jutro je stao na vrhu nizbrdice (moja druga slika), upalio sva 4 i nazvao nekog sefa, koji tu funkciju obavlja od nedavno. Rekao mu je da se on ne moze spustiti. Odgovor je odmah dobio. Moras, moras i moras. Siromah se nije dugo vozio. Moj izvor kaze da prijasnji sefovi a to su oni na prezime P i R nikad tako nebi postupil. Kazu ti kad je takva frka da vozis dokle mozes i tu stani i upali sva 4. Izgleda da se sve pokusalo zataskati, no nije uspjelo.
Nisam mogao vjerovati! Nemam rijeci, nemam komentara!

Koliko sam ja čuo, nazvao je šefa (I.S.) i ovaj je došao tamo sa autom, spustio se nizbrdicom i rekao vozaču neka se pokuša spustit (ne mogu sad citirat točne riječi je li bilo "ako možeš" ili "moraš"). Još je ovaj sa autom prepriječio cestu da ne bi netko odozdola naletio. Vozač se sa 661 pučeo spuštat i- BUUM!!!

Btw, mislim da je netko već spomenuo, u autobusu je bio još jedan vozač i njegova mama koja je ozljeđena u sudaru.

conecto

A dobro, možda je sve bilo napravljeno u najboljoj namjeri ali se dogodilo to što se dogodilo. S obzirom na sve okolnosti nadam se samo da kolega neće snositi sankcije jer je očito riječ o nečem što se svakome može dogoditi.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

421

Teoretičar je čuo da postoji ABS pa se pouzdao u njega.Više neće!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Berlingo

Teoreticar se stvarno spustio s malim autom. Danas sam i ja to cuo. Moj izvor i dalje govori (culi smo se danas) da je to bila zapovijed. Teoreticar je bio i svjedok tragedije! Jako zalosno. On se spusti malim autom i naredi nekom da se spusti s tom mrcinom.