Autotrolejeva crna kronika

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:36:36

user109

Jesu li se vratili Regio busevi? Dosad sam samo vidio 713

Boky719

748

Toni602

Sta bi?
602-masaza za kicmu, a muka za guzicu!

gorgoroth

Kaos na Trsatu. Vozač Autotroleja izgubio kontrolu nad busom i pokosio više parkiranih auta

Danas ujutro na Trsatu u ulici Šetališta Joakima Rakovca nekih pedesetak metara ispod Plesne škole došlo je do prometne nezgode u kojoj na svu sreću nije bilo ozlijeđenih osoba, ali je prouzročena velika materijalna šteta.

Vozač autobusa Autotroleja, koji je prometovao na na liniji na broj 2, izgubio je u jednom trenutku kontrolu nad vozilom te je udario u više parkiranih osobnih automobila, od kojih su neki u potpunosti uništeni.
U autobusu je u tom trenutku bilo tek nekoliko putnika koji nisu ozlijeđeni, dok je promet prema Trsatu, s obzirom da se radi o jednosmjernoj ulici, jedno vrijeme bio u potpunosti u prekidu.
Na mjesto događaja izašli su djelatnici prometne policije kako bi utvrdili kako je i zbog čega došlo do nezgode. U raščišćavanju poprišta nesreće angažirano je više šlep službi koje su odvezle uništene automobile.
Koliko je udarac bio jak, svjedočili su zgužvani automobili, od koji su neki završili odbačeni na trotoar.

https://www.novilist.hr/novosti/crna-kronika/foto-kaos-na-trsatu-vozac-autotroleja-izgubio-kontrolu-nad-busom-i-pokosio-vise-parkiranih-auta/

Matija87

To neki od solaša nastradao , se zna koji gbr?

Majstor

Neki CNG Iveco
Sto znaci izgubio nadzor nad vozilom ?
Mobitel,sugovornik,glupiranje,brzina ćelave gume ili ??
Samo mi sudite pošteno !

gorgoroth

Sumnjam da će ikada priznati da je šoferova greška, naravno ako je do njega.
Da li je velika šteta na autobusu

Majstor

Ne treba danas nitko ništa priznati već napraviti ozbiljnu dijagnostiku i ispis podataka vozila u realnom vremenu i sve se vidi / ukoliko ima volje i želje za to /
Samo mi sudite pošteno !

gorgoroth

Znati će odgovorni, ali kažem da javnost neće znati

kico101

Ja ne razumijem, sto je to tako jako vazno da javnost mora znati? Zelite neciju glavu?  Mozda otkaz soferu.
Dogodilo se sto se dogodilo. Policija je napravila izvid, a zatim ce se vidjeti da li je kriv vozac, neispravan autobus, crna macka ili stogod. Bitno je da nema stradalih, a drugo ce rijesiti osiguranje. Vozaci automobila ce imati proceduru, vozac autobusa je ionako dovoljno kaznjen samim događajem. Mozda mu je bilo i lose. Sve ce se doznati.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

gorgoroth

NP-549

Vozaču je trenutno bilo pozlilo i zabio se u parkirane aute. Na sreću nitko nije ozljeđen.
Bus je prigradski 836, šajba i kantun su razbijeni.

Boky719

Hvala bogu samo je lim nastradao u autima nije bilo nikoga pošto su bili parkirani a od putnika nitko nije nastradao.
Ja došao poslje sa mehaničarima i moram priznati da sam se bio naježio kada sam vidio ovaj prizor.

Poslano sa mog M2101K9G koristeći Tapatalk

ikar

Poprilično čvrsto djeluje ovaj Crossway. Ne vjerujem da bi Citelis ili Urbanway tako dobro prošao.

Pretpostavljam da je do garaže otišao na vlastiti pogon?