Autotrolejeva crna kronika

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:36:36

Shole

Ma nisam rekao da lažete, al mi je taj "mot" čudan.  Pa lijevo ogledalo ti je pol metra od očiju i vidiš ga savršeno i vrlo rijetko se dešava da nešto veliko zakačiš sa lijevom stranom.  Desna je već druga priča, pošto ipak ono malo ogledalce gledaš sa  2 i pol metra udaljenosti.  Uvijek nešto kemijamo i izvodimo sa desnom stranom. Na lijevoj ti uvijek ostane u krajnjoj nuždi i to da otvoriš prozor i pogledaš glavom unatrag.

SARI

Nisam stigao ranije... u utorak, kod Towera...



Uploaded with ImageShack.us

Malo su se pogurali  ;D

ikar

Jutros prije 7 se i dogodio napad na vozača na liniji 2. Kako čujem radi se o istom vozaču koji je bio napadnut nedavno kod Tuš-a, a vjerojatno je bila akcija "Za karticu više".

Klanaman

 Iz pouzdanih sam izvora saznao da nije bila akcija :"Za kartu više" nego je vozač napadnut za VRIJEME VOŽNJE iz čistog mira. U autobusu se nalazilo 10-tak  pijanih osoba koje su u početku maltretirale jednog putnika da bi se jedan od njih "sjetio" i udario vozača šakom u glavu. Zatim je još jedan "pomagao" svom prijatelju u napadu, a ostali su gledali. Napad se dogodio u blizini autobusne stanice kod starog okretišta 2-ke. Svaka čast vozaču koji i uslijed primljenog udarca uspio ostati sabran i sigurno zaustaviti autobus bez ikakvih posljedica za druge osobe i materijalne štete.

Shole

Stvarno za osudu, međutim nemojte me krivo shvatiti, ali vrlo vrlo rijetko, skoro pa nikada se takve stvari ne dešavaju

Citat: Klanaman  u Srpanj 24, 2011, 23:00:54
iz čistog mira.

Berlingo

#395
A bas zanimljivo. Sad ce cijeli grad pricati kako su to napravili huligani iz mojeg dijela grada. Dajte nas vise odvojite od toga!
I vratite nam vise nase linije! Do ka cu ja svoju zenu voziti svako jutro? ??? A placa uredno pokaznu. To je pjacka.  Vozaci stradaju ni krivi ni duzni. Da li se netko zapitao zasto?

mivano

Citat: Berlingo  u Srpanj 25, 2011, 23:07:54
A bas zanimljivo. Sad ce cijeli grad pricati kako su to napravili huligani iz mojeg dijela grada. Dajte nas vise odvojite od toga!
I vratite nam vise nase linije! Do ka cu ja svoju zenu voziti svako jutro? ??? A placa uredno pokaznu. To je pjacka.  Vozaci stradaju ni krivi ni duzni. Da li se netko zapitao zasto?
Berlingo - pokreni inicijativu preko svog MO-a. Skupljaj potpise po kvartu za bolji raspored linije 2A.

Mirta

To bi morao biti redovan put kojim bi mogao postići ono što želiš, ali zahtijeva velik osobni angažman i vrijeme. Puno bi ti pomogla potpora nekog moćnika koji stanuje u tvom kvartu.
Takav je u Zagrebu ,,isposlovao" liniju 138 za mali broj stanovnika, a na veselje većine onih koji imaju svoju liniju 101.
Nikad ne reci:"Nikad!".

Berlingo

Obecao sam da je rasprava o mojem djelu grada gotova, bar s moje strane. Da napravimo ovaj puta iznimku? Na celu mog mjesnog odbora je nesposoban covjek. Taj se nasao u Novom Vinodolskom i toliko popio da je pao i gadno razbio facu. Mozes raditi sto zelis i boriti se godinama, sve ti je uzalud! Nisu ti u stanju odgovoriti. Trebate vidjeti moju dragu prijateljicu iz Zagreba. Ona je glavna u M.O. Ljubljanica. Zena je na nogama od mraka do mraka. Ujutro vadi krv na Rebru, popodne gine za svoj kvart.
Moram vas razocarati, nemam se namjeru baviti time dok je ovo smece tu glavni. Prica gotova.

ikar

Iz Novog Lista:

Citat:
INCIDENT NA KRIŽANJU NOVOOTVORENE CESTE D 404 I CINDRIĆEVE
Spor oko prestrojavanja vozači »corse« i busa rješavali šakama

RIJEKA - U svađi dvojice vozača na križanju za promet novootvorene ceste D 404 i Ulice Slavka Cindrića proradile su i šake, pa su prekršajno prijavljeni za narušavanje javnog reda i mira.
Sukob je izbio preksinoć, kada se 31-godišnji Riječanin za upravljačem »opela corse« kretao desnom kolničkom trakom iz smjera Kazališta Ivana pl. Zajca u smjeru nove prometnice, s namjerom da skrene ulijevo, u Cindrićevu. Iza njega bio je prigradski autobus »Autotroleja« i njegov 29-godišnji vozač, koji mu je potrubio. Po svemu sudeći, radilo se o oduzimanju prednosti prolaza, ali tko kome, utvrdit će policija. Vozač »corse«, da ne bi udario u ivičnjake, naglo je zakočio i stao (policiji će reći da ga je vozač autobusa umalo izgurao).
Upotreba trube je vozača »corse« očito dodatno iznervirala pa je pretekao autobus i požurio da stigne prije njega na Deltu gdje je autobusima zadnja stanica i parkiralište. Vozač »corse« ušao je na parkiralište u zabranjenom smjeru i, kao u filmovima, prepriječio auto pred autobusom koji je upravo stigao. Kakao mu se nije sklanjao s puta, autobus je udario u bok »corse«, a onda su proradile i šake. Da zlo bude veće, na licu mjesta pojavio se i otac suvozačice iz »corse«, pa se i on umiješao u sukob. I vozač »corse« i autobusa zatražili su liječničku pomoć u bolnici (lakše su ozlijeđeni), a nakon toga su zajedno s ocem suvozačice završili u Trećoj policijskoj postaji.
Iz uprave »Autotroleja« potvrdili su da su upoznati s događajem.
– Policija će obaviti svoj dio posla, a mi ćemo provesti internu istragu i, ukoliko bude elemenata za pokretanje odgovornosti našeg djelatnika, mi ćemo ga sankcionirati, kazala je glasnogovornica Autotroleja Kristina Prijić.

Napadač je ovaj put izvuko deblji kraj!

NP-549

Citat: ikar  u Srpanj 29, 2011, 17:40:46
... Vozač »corse« ušao je na parkiralište u zabranjenom smjeru i, kao u filmovima, prepriječio auto pred autobusom koji je upravo stigao.



ikar


Berlingo

Kakav idiot. Ja ga nebi ni za vrtlara uzeo. I ne vidim u tom incidentu nikakav problem. Sve je kristalno jasno. Nasao se tamo gdje mu je zabranjeno. A i ovi novinari mi nisu jasni. Objasnjavaju da vozac corse nije smio tako napraviti, onda mu je vozac Autotroleja preprjecio put, onda je netko skrenuo u zabranjenu zonu. Daj te se vise izjasnite. Pisete o nekom obracunu sakama a niste se mozda zapitali da li je vozac autobusa bio prisiljen na to u samoobrani. Bar bi ja tako reagirao. Taj vozac corse je idiot poput svih novinara! Veliko je pitanje tko je veci.

nukleusri

Ovaj iz Corse je ne komad budale nego planinski masiv budale, a šoletu svaka čast  ;D
Mi smo sami protiv svih, a oni nikog se ne boje

Berlingo

Je, je. Vjerovatno cuva ovce negdje na nekoj planini.