Autotrolejeva crna kronika

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:36:36

lussin

Iz ovog kuta se čini da je više kombi nastradao nego 681

lussin

644 otišao u garažu s razbijenim zadnjim desnim staklom

amalok.95

628 danas na Meji imao sudar sa vozilom ceste Rijeka, šteta nije velika koliko sam čuo samo prednji branik.

MB Citaro

Izvor: Facebook - Convoy
Neki od turcina stradao, slika slikana na Pagu

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Bari

645 imao sudar navečer u Kostreni, na gornjoj cesti nakon Plodina u smjeru Šoića. Čini mi se da nije nastradao previše
KREPAT MA NE MOLAT !

Bocko

Prije tjedan dana je na stanici 32 na Jelačićevom vozač označavao s crnom cipelom udarce na kraju autobusa. Je li to uobičajena praksa označavanja oštećenja?

lussin

zvone16

Nekužim u jednu ruku zašto se ovakve stvari uopće pišu po forumu, radio sam u firmama i znam šta je to. Neko ti pročita od nadređenih a nebrini se uvijek se sazna i onda ta osoba najebe bezveze.
ZvoneXp

NP-549

Najlakše ovako pisat iza pseudonima.   Bocko,  šta nisi došo do Glasnogovornice kad si već bio dogovorio termin ?

Bocko

Bogati, nisam očekivao napade. Pitam što sam vidio i što se radi.
Ne znam koja je praksa. Znam da na nekim autobusima udarci/oštećenja označena sa X. Ne znam da li se to označava kakvim markerom, cipelom ili što.
Da li se tako označuju oštećenja koja su nastala od strane vozača prve smjene kada ga preuzima vozač druge smjene. Ili se to radi u garaži ili što. A to se dogodilo prije promjene smjene 32 na Connectu dok sam čekao svoju peticu.
Mogli ste samo reći da to nije uobičajeno (ili je) pravilo.

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

111222

hoće li 633 u rashod, ili će ga pokušat popravljat??

mivano

Šteta bi bila da ide u rashod. Što točno ne valja u 801?

M.A.N. boy

bilo bi šteta,  ali nije to bas mala šteta čini mi se i k tome još godište busa :-\   ne znam vidit cemo ???
a u što je udario??