Parkiranje na stanicama

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:43:24

Berlingo

Mene najvise boli sto zakon nije za sve isti. Jer tocno se vidi da udaraju po sirotinji koja ima losiji vozni park. Ove bolje aute zaobilaze.

gigi

cilj svega je punjenje gradskog proračuna i to uvijek plati sirotinja.

mivano

Citat: gigi  u Rujan 01, 2011, 08:56:09
Što se tiče prometnog redarstva i kolege koji ih brani činjenicom kako ih je malo neka mi odgovori kako to da stignu pisati kazne po parkingu na Delti za pogrešno parkiranje ili npr na Turniću za parkiranje na zelenoj površini,a onih par točki u gradu (Fiumara,Slavica,Tržnica itd) njih u širokom luku zaobilaze. Njihova primarna zadaća bi trebala biti da osiguraju red u centru grada a ne da se vozikaju na skuterima naokolo. Ukratko svrha zbog koje je osnovana ova služba nije postignuta osim ako nije bila zaposliti nečije sinove!
Preko ljeta jedinice prometne mladeži opominju vozače i nemaju nikakav autoritet i nitko ih ne j*** ni 2%!

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

inspektor Maska

Prolazio sam sinoć pored Žabice oko 21:00 i na njoj su bila dva autobusa na 2. peronu i odjednom se stvorila dva policajca pješaka, mislim da su sa carine jer su imali šilterice. Tjerali su svaki auto koji se je pokušao zaustavit na kolodvoru, u isto vrijeme iz pravca centra došao je policijski auto sa rotacijama, stao ispred kafića koji je ispod Crkve i otjerao taksiste i onog plavog BMW-a koji je tamo vječno. Auto je otišao i nije se vratio sljedećih 15 minuta koliko sam tamo stao da vidim što se dešava a taxi i Bmw su napravili krug preko Zadarske ulice (ili Splitske) i vratili se opet ispred kafića. Pješadija je stajala i dalje i nisu obraćali pažnju ispred kafića. Jel se nešto posebno dešavalao pa su čistili koridor ili su došli pameti da bi morali radit za šta su plaćeni? Nažalost nisam imao fotoaparat da to ovjekovječim jer to je stvarno za ne vjerovat. Jest da poslje 21:15 nije bilo autobusa pa nisu onda imali kome smetat, mogli su doć po danu kad je ludnica od autobusa plus Taxi Camikaza.

Berlingo

Carina je jedno. Policija drugo. Ne vole ti se oni bas previse. Za silterice neznam, ti si vjerovatno vidio interventnu policiju. A to ce biti prije utakmice, valjda 24 sata prije pocinje pojacano. Ne sjecam se carine s tim kapama. I zna se sta radi policija, a sta carina. Ako carinik zaustavlja promet (nemoguca misija) nece mu nitko stati. No moze ti se dogoditi sta i meni. Radio sam uvoz s kamionom, napustim granicu i sve je u redu. No odmah poslje Rupe su me policajci zaustavili. A s njima carina i provjera papira, skidanje plombe, brojanje koleta...

inspektor Maska

Mislim da nisi dobro pročitao:
Citat: inspektor Maska  u Listopad 11, 2011, 21:59:30
odjednom se stvorila dva policajca pješaka, mislim da su sa carine jer su imali šilterice.
Ako si već toliko puta prešao granicu onda znaš da se takvi policajci voze u blizini graničnog prijelaza sa Land roverima i Mitsubishi pajerom i naravno da zaustavljaju, pa ti probaj ne stat.

Berlingo

Ja cu se jos jednom osvrnuti na tvoj post i carinu s siltericama. A 15.11. ce mi biti 12 god. u ovoj firmi. Nema tjedna bez uvoza. Ovdje prekidam raspravu.

Shole

Čovjek je lijepo rekao  :  POLICAJCI  SA CARINE,   a ne carinici.  Sad jebeš tu za jednu riječ, jer nije rekao granični policajci, a svi smo jako dobro skužili, osim tebe, o čemu tj. kome se radi

Berlingo

Ovdje, na rijeckom dijelu, se ocito vise nesmije ulaziti u rasprave jer se dobije odmah po nosu. Ne pada mi na pamet vise. Kolegica Mirta, imam zamolbu. Ako bude kakva slika od te sramote od Troleja, budes je objavila? Pak se znam povuci na vreme!

Mirta

Korekcija voznog reda na A.K.M.

Nikad ne reci:"Nikad!".

Bari

Evo da malo osvježim temu. Nažalost bijeli Suzuki je službeno vozilo Grada Rijeke, odnosno nekog od njenih pročelnika.
KREPAT MA NE MOLAT !

shef

Neces vjerovat ali bijeli Swift sa -UM tablama je od komunalnih redara!

Sent from my VIVAX TPC-71253G using Tapatalk

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

Naravno, koordinacija je izvrsna stvar...od danas po FB-u Autotroleja počinje zaustavljanje šestice kod škole na Podvežici. Jutros su tamo ovi što farbaju žute crte za stajalište. I naravno, parkirana vozila, budući da su na stajalištu u smjeru istok do sada bila iscrtana parkirna mjesta.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Odlična stvar da su uveli tu stanicu.  Da mi je znat za koga.   Jesu dodali i par minuta na ionako našpananu šesticu ?  How yes no