Parkiranje na stanicama

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:43:24

ikar

Znaju ti se dogovorit međusobno tad, da se ovaj ne miče ako ima mjesta (na knap doduše).

ikar

Citat: STIB  u Svibanj 25, 2010, 15:04:17
Citat: Shole  u Svibanj 25, 2010, 12:44:26Mislim da bi jedan neposluh nas vozača donio neke pomake al u tome bi trebali SVI sudjelovat.  Svaku stanicu ili žutu traku na kojoj je auto ne stajemo više ko na dosadašnji način nego jednostavno nasred ceste. 
Slažem se, iako ni to nije pravo rješenje. Još je bolje stati ispred zauzetog ugibališta (nasred ceste) i ne pomaknuti se dok se onaj koji je tamo parkirao ne makne. A dok se čeka, slikati ga za dokaz i opravdanje kašnjenja. Putnici bi neko vrijeme rogoborili, ali bi se vrlo brzo uvelo reda.
Za to naravno treba podrška u firmi (Autotroleju, ZETu) i gradu i policiji.

Najbolje je naciljati srednja vrata na njegovu haubu pa nek izlaze ljudi  ;D

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

Još nešto. Ovo je kolega Berlingo snimio na Fiumari. Jasno se vidi da je 692 ovako morao stati da ukrca putnike jer drukčije nije mogao                               
KREPAT MA NE MOLAT !

Shole

A ovaj lagano sjedi u Puntu jer je žena u drugstoru i prometni redar prolazi pokraj njega i nikom niš.  Svečano obećajem da više neću ulazit u niti jednu stanicu na kojoj se nalazi auto.  Ja znam da ima mjesta i za bus, al ja jednostavno više ne želim izvodit bravure na vlastitu odgovornost da bi izbjegavao nekog kretena, a  pritom doveo u opasnost sebe tim istim manevrom.  Stajem nasred ceste spreman na negodovanje putnika kojima ću samo odbrusit nek se obrate dotičnom.

Andrea na Turniću, Teta Roža za gore, Slavica, Krnjevo raskršće (Barijeva slika), Trpimirova-neboder, Palazzo Modello (Kraš), Jelačićev Trg (Fontana-Lin.6), Market Podvežica....... nastavi beskonačan niz

conecto

Ne znam kako je u RI, ali u ZG bi ga prometni redar kaznio da je popeo Punta na pločnik, ovako kad stoji na stajalištu onda je to stvar policije (HAHAHA)...
Ja već odavno u takvim situacijama ili stojim ovako ili nasred ceste. Nikad se nitko od putnika ništa ne buni, često komentiraju takve vozače... Misliš li da se netko od njih zamisli?
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

mivano

Citat: Shole  u Svibanj 25, 2010, 12:44:26Mislim da bi jedan neposluh nas vozača donio neke pomake al u tome bi trebali SVI sudjelovat.  Svaku stanicu ili žutu traku na kojoj je auto ne stajemo više ko na dosadašnji način nego jednostavno nasred ceste.

pa to vozači i rade na stanici "kod Slavice"
najjače mi je kad stane prednjim dijelom u ugibalište, a prikolicom ga zatvori tako da ovaj nema kud  ;D

SARI

Citat: Shole  u Svibanj 25, 2010, 12:44:26
A nije primitivno parkirat tamo bez pardona

Naravno da jeste, nigdje nisam napisao da nije... ;)

Citat: Shole  u Svibanj 25, 2010, 12:44:26a ja nek se jebem kako ću uć i izać sa stanice i to apsolutno nikog nije briga.

Sam si sebi odlično odgovorio... :)

Citat: Shole  u Svibanj 25, 2010, 12:44:26Svaku stanicu ili žutu traku na kojoj je auto ne stajemo više ko na dosadašnji način nego jednostavno nasred ceste.

Apsolutno se slažem, meni je to sasvim OK, to po Sarajevu GRASovci redovno rade... što je neko rekao, još usput naciljaš izlazna vrata tako da putnici odmah vide o čemu se rade... ;)

kico101

Ovako se uobičajeno parkira na okretištu Turkovo:
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

BARCODE

Kada u Švicarskoj parkiraš na autobusno stajalište dolazi POLICIJA I VOZILO HITNE naime oni misle da ti je pozlilo ili nisi normalan pa moraš ići u bolnicu na promatranje. Možda bi i kod nas trebalo uvesti taj sistem jer niti jedan drugi do sada nije bio uspješan pa bi umjesto kazne plato dan bolmičkog liječenja
tada bi i ministar Milinović bio zadovoljan.
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

kico101

Citat: BARCODE  u Svibanj 28, 2010, 23:39:22
Kada u Švicarskoj parkiraš na autobusno stajalište dolazi POLICIJA I VOZILO HITNE naime oni misle da ti je pozlilo ili nisi normalan pa moraš ići u bolnicu na promatranje. Možda bi i kod nas trebalo uvesti taj sistem jer niti jedan drugi do sada nije bio uspješan pa bi umjesto kazne plato dan bolmičkog liječenja
tada bi i ministar Milinović bio zadovoljan.
Svaka čast. ;)
Ovo je jedna radikalna, ali sasvim provediva i, garantiram uspješna metoda. U početku bi možda falilo policijskih i vozila hitne, ali s vremenom bi se pojava iskorjenila. Jedino postoji problem kako pronaći vozača ( a možda i nije-treba samo pregledati obližnje kafiće  ;D ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Bari

Nije na stanici nego na trasi linije 1A u subotnju večer. By:Berlingo
KREPAT MA NE MOLAT !

NP-549

Nije stanica nego noćni parking, ali problema redovito ima svaki dan.  Kad su samo 4 onda je taman, ali kad parkiraju i 5. i 6. bus onda ćorak.  Zna se čiji su auti ali niko im ništa nemože.  Kaznu im nemožeš naplatit jer nema znaka zabrane parkiranja, a odvest ih nemožeš jer su uredno registrirani.  Možeš ih jedino zatvorit da nemogu van

mivano

Lokva je opet postala odlagalište neregistriranih isluženih dostavnih kombija i kamiončića svake vrste  >:(

Shole

Za nerigistrirane uvijek možeš pozvat komunalnog redara ili reagirat preko M.O. da odvedu ća olupine, a čovjek je objasnio da u ovom slučaju svi stoje na parkingu za buseve (registrirani), a ni nema znaka za zabranu parkiranja i teoretski im nemožeš ništa, a kamoli u praksi