Autobusi koji više nisu aktivni - slike

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:54:00

MateV

Još su tu?! Mislio sam da su ih već odavno digli u zrak pa na metis.

lussin

Ako si dobio ovako nešto za vježbu onda ti je valjda cilj iskoristit što je više moguće, a ne jednom "pa na Metis"

gorgoroth

gorgoroth

gorgoroth

NP-549

Neki prigradski sa dvoja vrata iz serije 280-299 na peronu za Matuljske linije  22, 23, 24, 28, 30

gorgoroth

NP-549

Šezdesete nisu sigurno jer su dva O317 na sliki, od toga nijedan od njih nije iz prve serije koja je '69. godište.
Prva polovina 70-ih

kico101

Onaj na danasnjoj Scarpinoj je monotral sa uskim prednjim vratima. Ide u pravcu zapada  a nije 32. Znaci vjerojatno neki 300-304 ili mozda cak 326-333 na gradskoj.. Znaci, svakako su 70te, samo je pitanje da li pocetak ili sredina.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

gorgoroth

Slike su iz serije koja se pojavila na fb, zato sam mislio da su šezdesete, jer je navedeno da su iz tih godina, bravo na detekciji  pivkan

gorgoroth

NP-549

gorgoroth

Paško

Nije pristojno napisati samo Facebook. To je kao da si napisao "net" ili "Google". Ne bi napisao da je izvor slike "neka knjiga", nego bi naveo koja točno knjiga zar ne?

U ovom je slučaju izvor grupa Riječka enciklopedija - Fluminensia, a budući da je ona javna, može se staviti i poveznica: https://www.facebook.com/groups/REFaj/posts/5555414931138553/
A ako nije javna, obično napišem tko je tu sliku postavio jer ipak je ta osoba morala sliku čuvati, a onda je i digitalizirati na ovaj ili onaj način. Stavim s inicijalom (u ovom primjeru E. Kubaša) da se ne pojavljuje baš u bilo kojoj Googleovoj pretrazi. Da ne govorimo da je onda sljedeće slike (a ima ih) puno lakše pronaći
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

gorgoroth

E neka si ti mene naučio, postaješ dosadan s konstantnim popovanjem, zamolio bih te da mi se skineš...s grbače