Autobusi koji više nisu aktivni - slike

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:54:00

Ive

Znači, ode i 577. Sigurno ima onih koji njega i ostalu braću iz serije nisu voljeli, ali meni će jako nedostajati karakteristični zvuk motora i motorne kočnice.
Dobro je on i izdržao tko ga je sve vozio u proteklih 20-ak godina. Jel se zna kakva mu je sudbina? Metis ili...

Depp500

:) Slike su prekrasne jer obožavam povijest na kotačima. Ipak, čini mi se da su na ovoj zadnjoj slici Tri Sanosa i jedna Alfa. thumbs
farewell America

NP-549

Da da, definitivno si u pravu.  Zbunio me ovaj znak po sredini prednje stijene. Ovdje se vidi da je AS3500 malo drugačiji naprijed (http://img860.imageshack.us/img860/3929/tamcts.jpg)
s našeg foruma, by MILCHO

A13 ima ove karakteristične maglenke naprijed u braniku po sredini

shef

Boli glava koja dobra fotografija, tim više što ju je nemoguće ponoviti u današnje vrijeme

Na REF postavio Sanjin Klipa
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Thommo

Autor Zele, početak 80-tih i dvije Ri legende. thumbs Broj busa...?

kico101

Interesantna fotografija. Prikazuje nešto što sam pomalo zaboravio; iskreno ne sjećam se da li je ova trasa na kojoj je 110-ka bila privremeno rješenje dok se gradio nadvožnjak ili je bivša trasa doista išla nešto sjevernije. Visio sam tamo stalno dok se gradilo, ali to nisam zapamtio ( više sam tada pratio buseve ). A broj busa, tko bi ga znao. Ima samo 50-ak mogućnosti. Jedino mi se čini da je gradski ( oznaka 50 ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

19:10   541 prije generalne, još sa starom tablicom Ri-542-DZ

NP-549

pokojni Mario Sterpin i 142

ikar

Rock bend "Mrtvi kanal"

sa facebook-a

NP-549

onaj u sredini djeluje kao 292, drugo sve je SF pogodit brojeve.  Lijevo do njega bi mogao bit 377, mada su i 425-432 kao novi imali žuti branik.

kico101

Dva desno su monotrali, onaj lijevo sa uskim prednjim vratima ( prozorčić iza vozačkih vrata i prva osovina skroz naprijed ), a možda i onaj skroz desno. Pitanje je u kojoj je fazi bilo bojanje u narančasto, jer ako u vrijeme kada je fotografija nastala nisu prebojani svi koji su planirani, tada bi mogao biti bilo koji. Ako je kasnije, plavi su ostali 275-277 i 300-302.
Onaj narančasti u sredini se i meni čini da je 292. Za  Sanosa lijevo od njega sam i ja prvo pomislio da je 377, ali sam onda vidio stražnja sjedala koja mi izgledaju kao turistička ( 377 je, koliko me sjećanje služi, imao tapecirane klupe ), pa mislim da je ipak jedan od 425-432. Do njega lijevo je jedan iz serije 305-314, a dalje who knows ( onaj o317 mi po broju baca na 270, ali to je teško nagađanje ).

lussin

Čini mi se da ovaj zadnji narančasti ima broj 243 ???

NP-549

Citat: kico101  u Rujan 22, 2013, 11:18:16
Za  Sanosa lijevo od njega sam i ja prvo pomislio da je 377, ali sam onda vidio stražnja sjedala koja mi izgledaju kao turistička ( 377 je, koliko me sjećanje služi, imao tapecirane klupe )

Je, imao je klupe al su na galeriji ostala visoka sjedala
http://i87.photobucket.com/albums/k142/kico101/Autobusi%203/377.jpg

kico101