Autobusi koji više nisu aktivni - slike

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:54:00

Ostravak

Tatra ne! To je češka Škoda 706RTO. Vjerojatno sa putnicima na odmoru. Ima češku registraciju grada Olomouca.

Thommo

Još jedan Merc O317G. Zadnja znamenka g.b. kao da je "2"?

Thommo

Citat:329
Registracija: RI 571-**
Reklame: Coca Cola, Paloma
Posebnosti: Ponarančastio
Status: Rashodovan na prijelazu 80/90 (početkom 90-ih viđen bez registracije parkiran na Školjiću, moguće prodan)
Foto:

Da li je na ovoj slici zglobni 329 na cesti prema obali? Mislim da ima reklamu Paloma.

lussin

shef

Nije isključeno da je i 329, također je imao reklamu Paloma. Šteta što se ne vidi baš dobro prednji dio, jer je 340 imao malo duži prednji prevjes zbog većih vrata.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kico101

Mislim da je, ipak, riječ o 329, zbog rasporeda prozora s lijeve strane. Ako me sjećanje ne vara, kraća verzija ( s uskim dvokrilnim prednjim vratima ) imala je iza vozačkih vrata jedan uski i zatim 5 velikih prozora, dok je duža verzija ( sa četverokrilnim vratima ) imala 6 većih prozora ( možda je prvi bio tek nešto kraći ).
http://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=23.0
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

samo za Kicota  409 na Pulcu  (tj. ispod njega)

shef

Prva, jedina i nikad više slika. Posljedica dječje "igre", odmah rashod.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kico101

Prvi SU220 sa spojlerima. Garazni broj bio mu je otisnut odmah ispred straznjih kotaca. Iskreno bio sam prilicno ljut kad sam saznao zasto je ovako zavrsio. Djeca ili ne, popravni dom i batine. Np ce bolje znat ali cini mi se da je dosta vremena provodio na 29.

NP-549

pojasni spojlere ?

Garažni ispred kotača je imao i 405.  Novi je vozio na Ožlak (sad je to 688), ali samo jedno 5 godina kad ga je zamjenio 515. 

kico101

29 je vozio sigurno barem neko vrijeme jer sam ga cesto vidjao na Plumbumu. Pod spojlerima mislim na one uzduzne plastificirane trake za spajanje limova. 405 je broj dobio kasnije uz kotac.

NP-549

dolaskom kratkih Sanosa 515/516 na liniju 29  prešao je na liniju 11 za Saršoni i tu je bio do kraja karijere, zajedno sa 408.

A što se tiče spojlera,  to su lajsne

mivano

Citat: NP-549  u Svibanj 16, 2015, 20:36:05
dolaskom kratkih Sanosa 515/516 na liniju 29  prešao je na liniju 11 za Saršoni i tu je bio do kraja karijere, zajedno sa 408.

A što se tiče spojlera,  to su lajsne
Gdje je točno bio parkiran tijekom noći? Na okretištu četvorke? Jesu li počinitelji pronađeni?

NP-549

Thommo

G. Zelić  pivkan