Autobusi koji više nisu aktivni - slike

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:54:00

Berlingo

Ako se ne varam to je slikao nas clan Mate i ja cu ga rado pocastiti za ovo. 493 (bivsi) je ziv i zdrav i to u punom pogonu! Pa to je bus s mog avatara. Ovo me jako dirnulo.

kurijerist

Pregledavajući forum, vidio sam fotku stare Alfe. Je li moguće da je jedna od njih vozila do tamo negdje 1984./85.? Bila je crvene boje i mislim da je čak vozila Pomorsku školu kroz Dragu. Bio sam mulac, ali kao da mi je u sjećanju ostala ta crvena Alfa. 

Shole

Alfa Mille  222 je bila u pogonu negdje do '87. ali kao radiona i vozilo za šlepanje, a na linijama su zadnji put viđane negdje '82./'83. i to u gradu.  Al to nemora značit da ti nisi u pravu.

Berlingo

202,206,208.... Sigurno sam ih vidio i vozio se na prekidnoj 2A (Beog. trg-Rio)!

kurijerist


kico101

Citat: Berlingo  u Prosinac 28, 2009, 23:00:49
202,206,208.... Sigurno sam ih vidio i vozio se na prekidnoj 2A (Beog. trg-Rio)!
Zadnju Alfu, uopće, u redovnom prometu ( osim 222 ) sam vidio u ljeto 1982. - bio je to 202 ( bio je sivo plavi, a ne crveni ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

#336
270 kod Jugolinije


kico101

E, sad, da je fotka digitalna, možda bi uvećanjem mogli i dobiti dovoljno dobru rezoluciju za objavu u popisu voznog parka, a ovako ju možemo iskoristiti jedino na forumu o neboderima. ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

A može i o Jugoliniji,  bivša zgrada prije preseljanja u bivšu zgradu prije promjene imena bivše firme

gaspa

#339
Za Sholeta i ostale ljubitelje tristosedamnaestica... Dvanaestica na liniji Jelenje-Podhum-Rijeka s nedjeljnim polaskom u 15:00. Sve se dešava listopada 1980.


Berlingo

Raskrsce za Grad Grobnik? Inace, jedna od najboljih fotki na ovom forumu!

Tomek

Iako nisam iz Rijeke i nisam se vozio s O317 dođe mi suza na oko kad vidim ove stare fotke.. Nekad su ti autobusi imali dušu, već mi je zlo od ove današnje plastike na sve strane... :'(

Berlingo

Da li se neko slucajno sjeca sta je bio GB 8? Naime, ako se ne varam , to je bio IMV. Bio je narancasti. Ista nijansa kao danas. Ali bio je jako cudan. Duzina mu je bila otprilike kao papamobilu. Zato je s desne strane imao troje vrata. Prva da se udje do vozaca. Druga da se udje u prvi red iza vozaca. I treca za jos 2 (ili 3)  reda zadnjih klupa. Najduzi IMV sta sam ikad vidio.
I pitanje. Na Cavlima propada onaj TAM-ic "Mister noj". Bivsi Trolej? Koji GB?

shef

Onaj na Čavlima nema veze, mislim da je došao iz BiH.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Isti takav i 100% ex trolejev je u Mihotićima, i mislim da je bila i slika na forumu. Garažni broj 195.

BTW, da li je taj IMV bio možda troosovinski?