Izbjeglička kriza 2015.

Autor Ivan, Rujan 17, 2015, 10:22:20

zlepur1

Samo da ti kažem jedno , ako ne znaš što je prioritetni prijevoz nema smisla raspravljati.Možeš ti to riješavati koliko hoćeš , ali mislim da protiv države ne bude išlo.A sad se lijepo vratimo normalnim temama.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

Nalc

Nemam ti ja pojma o tome, ipak sam ja "majstor" i još k tome Zagorec. Ajd pusa, i bok!

Samsung S III

s431dt

Upravo zato i nista ne odgovaram... Inace pravaca ima vise, ali nebitno...kako je kolega rekao radi se o prioritetnom prijevozu i ruta je odredena ta koja je(mogli bi kroz pojatno ili zapresic,ali nebitno), mada nisam cuo da se itko place kao ti u svezi nekoliko buseva koji ionako neprometuju svakodnevno...uostalom ti autobusi su i pod pratnjom, a nesto sto je pod policijskom pratnjom to ima i prednost prolaska. 
istina!!!

Nalc

"Siđi" među ljude pa poslušal. Ja sam, igrom slučaja registriran ovdje pa se i žalim. A REKOH VEĆ PRIJE, ovo ide više policiju nego prijevoznike. Isto tak kak i nisam cendral za izvjesnog Slavonca koji je na N116 projurio sa 70 kroz selo. A inače, kad već kakim, ni bivšem načelniku sektora PP Zabok (u penziji, zato bivši) nije jasan ovaj genijalan pravac! Samo da se zna.

Samsung S III

mate

Danas oko 13 h pred Zimskim tranzitnim centrom u SB (4 APPovca, 3 CZM, 2 Terzica, 2 Slavonija Bus, te po jedan Interov i Pajserov bus)