FlixBus

Autor Paško, Rujan 28, 2015, 17:31:13

mate

Imas hrpu novih linija, ne samo ovu...Zagreb - Paris, Vukovar - Lyon, Rijeka - Prag - Berlin, Sl. Brod - München - Nürnberg...

Matej

Citat: VanhoolTX  u Travanj 12, 2019, 19:59:27
Jučer je počela nova linija,vozi je Biss Tours Slovenija s novim MAN-ovima..
Županja - Vinkovci - Vukovar - Osijek - Beli Manastir - Budimpešta - Beč.

Vozi je Slovenska firma,a uopće ne kreće niti staje u Sloveniji?

Dreamwalker

Prevedeno: početno stajalište je u EU, završno stajalište je u EU, autobus je registriran u EU. I to je sve ok. Ista shema je kako Flixbus Italia vozi liniju Zagreb (HR) - Marseille (FR) s autobusom registriranim u Bugarskoj. Sve je po zakonu.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

tony

Na službenim stranicama Flixbusa stoji da su Francuzevic prijevoz i Antonio tours Vlasici novi partneri iz Hrvatske

VanhoolTX

Citat: mate  u Travanj 12, 2019, 23:09:34
Imas hrpu novih linija, ne samo ovu...Zagreb - Paris, Vukovar - Lyon, Rijeka - Prag - Berlin, Sl. Brod - München - Nürnberg...
Agresivno su napali ove godine..Zna li neko pobrjati sve linije koje su startale prije par dana osim ovih navedenih..
@Dreamwalker Tako je.Npr Vincek poceo voziti liniju 917 Krakow-Ljubljana prije 3 dana..A na liniji Krakow-Rijeka koja je isto poclea prije 3 dana vozi Five Stars (mađarski prevoznik).

Boki651

Napišite šta je sve novo od linija, ako nije problem.

Ujedno moje dvije priče. Smije li Flix na svoju liniju staviti autobus koji to nije, odnosno nema oznaka niti ima uvjete unutra kao što Flixovi busevi imaju?
Druga priča je sa relacije Lyon-Madrid. Zašto idu na tunel Bielsu na granici Fra-Špa, kad je ta cesta vrlo uska i puna serpentina i gubi se jako puno vremena, dok se popne do tunela pa spusti, a sve to vožnjom od manje od 30 km na sat. 

Dreamwalker

Evo ja ću probati odgovoriti na prvo pitanje. Smije. Ako se ne varam, oni nemaju buseva u svom vlasništvu, nego samo linije. Buseve zapravo unajmljuju od prijevoznika koji voze za njih i plaćeni su po kilometru. Svim autobusima na vratima pišu podaci od pravog vlasnika, odnosno od najmodavca (Slavonija Bus, Vincek,...). Druga je pjesma što ni sam Flixbus više nema nikakvih zahtjeva za karakteristike autobusa. Kad su počeli, reklamirali su da su im autobusi do 5 godina stari, utičnice, WiFi,... Sad imamo nekoliko primjera gdje je bus nešto stariji, a otkad su počeli s paketom novih linija, te pojave su sve češće.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

MAN truck bus

Danas na AKZu:
NESL230
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

tomo

Werner Reisen, Malsch

tomo

Wilhelm Leibfritz GmbH & Co.KG
Am Genkinger Weg 1/1
72820 Sonnenbühl
Telefon: 07128 - 687
Fax: 07128 - 569
Email: info@leibfritz-reisen.de
www.leibfritz-reisen.de

Redovni na Flixbus liniji 101 Freiburg i.B. - Titisee - Villingen-Schwenningen - Tübingen - Reutlingen - Stuttgart Flughafen - Nürtingen - Kirchheim (Teck) - Metzingen - Bad Urach - Merklingen - Ulm - Augsburg - München

gorgoroth

Mikanović danas u Rijeci

VanhoolTX

Mix Flixbusa :) Imam preko 10 voznji s Flixbusom,veoma sam zadovoljan uslugom,a koliko sam mogao primijetiti,autobusi su veoma ispunjeni,vecinu voznji su bili autobusi popunjeni do zadnjeg mjesta.Sve voznje su bili na relacijama unutar Njemacke,ali i Benelux-Njemacka.
Interlink,firma Verhuven Reisen..Ostalima ne znam tacne vlasnike..

VanhoolTX

Boki651

Ni ja nemam prigovor na funkcioniranje FlixBusa. Vozio sam se s njima i do Poljske, Španjolske, Francuske, Mađarske, Italije, Austrije i Njemačke, nikad problema. Veći su problem pojedinci koji misle da su u svom dnevnom boravku pa noge stavljaju na sjedalo u obući, bacaju smeće po autobusu, ne paze ništa na wcu i slično.

tomo

Werner Reisen, Malsch