Tipovi autobusa na linijama 2016. (neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor leonardo123, Siječanj 05, 2016, 15:27:33

MAN truck bus

Citat: lovac27  u Svibanj 11, 2016, 18:27:10
Danas nakon dugo vremena na liniji 268 dvije kockice gbr.516 i 520 i citaro I gbr. 541.
Jesi siguran jer je popodne oko 15:15 516 viđen na 222  byeg
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

marin

lovac27

U 18 h gbr 516 isao prema VG.ocito zamjena za citaro kao i 520 i citaro1 gbr.541,ujutro nijedan od tih troje nije vozio na lin268

marin

Gbr. 186 na 136 (ujutro su sve bili Citelisi). Kakva promjena, plovi kod Lidla u onom dugom zavoju kak niti jedan bus, osim starih kocka  :)

Portos

MB Citaro g.b. 175 na 109 (inače voze uglavnom MAN NG 313)
Citelis 12 na 128 (inače voze uglavnom MAN NL 263 ÷ uz Citelisa vozi i g.b. 29 MAN NL 263)
MAN NG 313 g.b. 157 na 172 (inače voze MB Citaro i Citelisi 18 ÷ lijepo novo polakiran ali već oguljen lak na lijevoj strani prikolice)

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

tamlover

...i bilo je lepo i navek TAM bu....

MAN truck bus

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Ivan

Na 135 jučer g.b.68, danas na 137, a jedan sl je i na 130.

glavauzid

sniff

436(Conecto) jučer na liniji 230
(Inače ja Lion's ili Citaro)

leonardo123

Ne znam da li se može smatrati neuobičajenim, ali danas sam vidio 664 na 202.

MAN truck bus

lovac27

Jucer gbr.532 na liniji 268,a danas gbr.511. Oba nakon dugoooo vremena na ovoj liniji na kojoj su samo citari G II.

822DoDo

Na 225? Uvijek je barem jedan vozni red Conecto

Neki dan je isto bila kocka, gbr. 520...velikogoricki putnici su sigurno odusevljeni...neka..trebalo bi im slat sve te stare kad su toliko bezobrazni
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

MAN truck bus

Citat: 822DoDo  u Svibanj 20, 2016, 07:13:11
Na 225? Uvijek je barem jedan vozni red Conecto

Neki dan je isto bila kocka, gbr. 520...velikogoricki putnici su sigurno odusevljeni...neka..trebalo bi im slat sve te stare kad su toliko bezobrazni
Dobro. Inače pogledam sve vozne redove i ne vidim  baš conceta. Al ok.
Danas
27 na 214 :)

Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk