Tipovi autobusa na linijama 2016. (neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor leonardo123, Siječanj 05, 2016, 15:27:33

822DoDo

Kao česti putnik linije 269 ne bih se složio s tobom za subotu...evo polazak 13:15 s Borongaja pun je ko kutija šibica
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

Plavac

Citat: 822DoDo  u Kolovoz 06, 2016, 13:26:11
Kao česti putnik linije 269 ne bih se složio s tobom za subotu...evo polazak 13:15 s Borongaja pun je ko kutija šibica
Vjerojatno su morali zbog radova na Maksimirskoj voze autobusi od Kvaternikovog Trg-Dubrave.
Uzeli zglobne ???😉
Moj Zagreb je lep i ostal BU.

tramvajac 92

Vraga su morali, mogli su dati kockice. 269 ima slab vozni red, a nakon Sesveta nema alterativu. Osim ako platiš posebnu kartu za vlak

Na 146 su solo plinaši.

leonardo123

tramvajac 92

Ivan

Mislim da solo Citelisi voze većinu dana ljeti na 113, bio je i jučer... Ili sam se samo ja tamo nalazio kad bi bili? :)

marin

Nema pravila, kako koji dan je.
Na 136 gbr. 164.
Upravo pročitao za kvar gbr. 755. Baš si mislim još jel 164 redovno disponiran. Ali taj gbr. 755 ima problema sa strujom otkad je došao u ZET i često ostaje u kvaru.

STIB

Citat: marin  u Kolovoz 18, 2016, 13:14:04
Upravo pročitao za kvar gbr. 755. Baš si mislim još jel 164 redovno disponiran.
Vjerojatno je to upravo zamjena za pokvareni 755. Drugi na liniji 136 je bio 756
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

822DoDo

voze li ista skolski na zapadu?
danas sam vidio samo 627 na 263
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

tramvajac 92

dominik,

Dobro i ....?
To je redovna pojava.

tramvajac 92

dominik,

Kako koji dan, to nije ništa neobično, pogotovo kad opet krene jesenski v.r.
Evo recimo u utorak je bio g.b. 323, tako da bi o tome mogao skoro svaki dan pisati, jedino bi bilo neobično da je disponiran visokopodni bus.

MAN truck bus

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.