Tipovi autobusa na linijama 2016. (neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor leonardo123, Siječanj 05, 2016, 15:27:33

Ivan

Hm, pa, nema ih u većoj mjeri ali nađe se jedan komad svakih dan-dva...

Diermeech

Čak 2 zgobnjaka ( 163, 164) su danas vozila na 133 :O

Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk

tramvajac 92

tramvajac 92

Ivan

tramvajac 92

CONECTO430

(Jučer)
Nije neuobičajno ali je rijetko da na 276 i 216 budu 2 Citara yahoo inače su 3 City-a
276 gbr. 663
216 gbr. 677
Idem samo jednu stanicu :D

sniff

Diermeech

sniff

146 na 124.Malo sam se provozao biciklom do Črnomerca pa nisam siguran jel obično ili ne  ???

marin

Na 109 su Citari počeli bit svakodnevni, što je žalosno jer ima buseva koji su adekvatni za te linije i voze gdje je npr Citaro pun pogodak. Jučer na stodevi 2 Citara, danas najmanje jedan. I prethodnih dana ih je bilo. Točno se osjeti gubitak na vremenu zbog tih zadnjih i predzadnjih vrata na senzor.
I fascinantno mi je to da kad se pređe rotor da svi znaju da se treba maknut s vrata i nema nikad problema, pa sve do Dugava, a prije rotora kao da se vidi da se ljudi često ne voze u autobusima sa senzorima. Nebih rekao da je to sve slučajnost.

Ivan

Mda, ne znam što izmišljaju toplu vodu, dosadašnje disponiranje s Citarima na 125 i 172 je bilo sasvim u redu, čemu preslagivanje bez razloga?

Pa kad pređe most onda nema više gužve jer duplo više putnika je u busu na relaciji Črnomerec-SdSR, a na ovoj relaciji i kad putnici znaju za senzor jednostavno pokušavaju ostat u busu umjesto da zbog senzora izađu i čekaju sljedeći (koji će vjerojatno opet biti jednako pun)...

Na liniji s takvim gužvama senzor bez premošćivanja jednostavno ne funkcionira, lakše je i s Citelisom s par putničkih mjesta manje i tromijim motorom nego da bus svaki put kasni 5-6 minuta i da vozač u skoro svakom krugu gubi odmor...

(da se opet razumijemo, ja jesam za stalno upaljene senzore ali i za racionalnu proceduru kontroliranog zaobilaženja i zatvaranja na zahtjev vozača, s dodatnim oprezom, ne za "čačkalica" metode i stalno isključene senzore)

Ivan

g.b.280 na Ilici s natpisom Mihaljevac prije 1 h, valjda se vraćao sa 140... Lijepo da su se nakon ne znam koliko godina sjetili da imaju adekvatne autobuse  ::| za liniju na kojoj radnim danom nema skoro nikad niti 12-15 putnika, dobro ako ih ima i 6-7...
No sve ok, btino da su u ovih 7 godina potrošili vjerojatno kojih 30.000 l dizela više nego su trebali, sve pet...

Diermeech

Iz d*peta u glavu, kako bi se reklo ...

822DoDo

Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.