Tipovi autobusa na linijama 2016. (neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor leonardo123, Siječanj 05, 2016, 15:27:33

822DoDo

Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Ivan

Jučer sam naletio na 26 na 216/276. Baš je jedan od lošijih primjeraka inače iznenađujuće očuvanih NL263 '03, prijenos zvuči kao da neće još dugo preživjet bez servisa...
Uglavnom, vidi se da nema šanse da pošalju nešto u prosječnom stanju, ako moraju poslat onda će to sigurno biti neki lošiji. -.-
Čestitke za duh suradnje u ZET-u.

hrvoje.skoc

MAN truck bus

Citat: Ivan  u Ožujak 17, 2016, 16:05:34
Jučer sam naletio na 26 na 216/276. Baš je jedan od lošijih primjeraka inače iznenađujuće očuvanih NL263 '03, prijenos zvuči kao da neće još dugo preživjet bez servisa...
Uglavnom, vidi se da nema šanse da pošalju nešto u prosječnom stanju, ako moraju poslat onda će to sigurno biti neki lošiji. -.-
Čestitke za duh suradnje u ZET-u.
Taj je bio na mojoj liniji.(216/276) oni su samo na kratko u APD ili su došli na stalno iz APP.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

leonardo123

Citat: MAN truck bus  u Ožujak 21, 2016, 16:54:49
Taj je bio na mojoj liniji.(216/276) oni su samo na kratko u APD ili su došli na stalno iz APP.
Na "posudbi"su, malo ovdje, malo u APP, prije su bili 32,33, a sad su se ustalili 26,31.

MAN truck bus

Da bar ih opet pošalju na 216/276 sutra ili jedan dan da se uspijem provozit.Zato što mi nije baš na ruku da idem do Vg ili na Črnomerec da se provozam?  bus123
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

822DoDo

822DoDo

Vratio se iz mrtvih gbr 430...vozi 277

smogovci.bbb2

Citat: 822DoDo  u Ožujak 24, 2016, 06:31:23
Vratio se iz mrtvih gbr 430...vozi 277

Evo ga u akciji (danas, skretanje iz Savske na Industrijsku cestu)

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Man31

277-Sesvete-S.Selnica-I.Reka mislim da bi ovaj bus bio idealan ili nešto slično jer ima dosta putnika,a vozi MiniBus Iveco
BEZ MUKE NEMA NAUKE ©®

Man31

275,278 i 283 MiniBus jer nema toliko putnika?
BEZ MUKE NEMA NAUKE ©®