Tipovi autobusa na linijama 2016. (neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor leonardo123, Siječanj 05, 2016, 15:27:33

MAN truck bus

Šta su i MAN kockice na posudbi u APD byeg

Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

marin

E ovo stvarno više, najbolje da cijeli APP posude u APD  glavauzid

822DoDo

Pa kakve veze ima? Sve je to jedna firma. Glupo i čudno bi bilo da ZET posudi bus npr. Čazmatransu. Zašto nebi posudili ako imaju sa čime pokrivati izlaz a Dubrava nema
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

MAN truck bus

Sad jedva čekam trenutak da ga pošalju na 222/2  bus123 :)evil byeg
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

822DoDo

Portos

Citat: 822DoDo  u Travanj 06, 2016, 06:34:18
Na 212 gbr 135

Citat: 822DoDo  u Travanj 06, 2016, 13:47:06
Gbr 138 na 231

Fora. Vozači iz APD uče voziti autobuse kakve dosad nisu imali u garaži.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

NP-549

Čudno da se nisu uspjeli izvuć na foru kako to nisu vozili, nek im posude "nove" Citare

Portos

Citat: NP-549  u Travanj 06, 2016, 13:58:03
Čudno da se nisu uspjeli izvuć na foru kako to nisu vozili, nek im posude "nove" Citare

Da i ja sam na to pomislio. Ne znam što je uopće sa APP Citarima, na 172 uvijek viđam ista vozila a nekih nema ni za lijek. Tko zna, možda stoje u garaži neispravni. Jer osim ova 2 NG 312 koja su u APP ovaj tjedan sam viđao na 172 još barem 2-3 busa NG 312 (jučer 142 i mislim 137). Ako su Citari neispravni onda APP i nema što drugo za posudbu osim NG 312. Samo neka ih vrate u APP kad-tad, ne bih htio da završe "u ogradi".

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Tomek

tramvajac 92

Očito je i par zglobnih plinjara previše u kvaru, 309 je na 115, a na 113 je solo pliner.

Solo sa 113 je 793.

MAN truck bus

Jučer se jedan plinski vračal u podsused iz iveca al nisam znao da i plinaši imaju privolu

Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk

Scarface

Jedna MANova kockica danas i na 221 :)

822DoDo

To je gbr 135 koji je ujutro bio na 212

sniff

Mercedes 0405 (zglobni) -gbr.511 na liniji 206,nisam ga vidio od 11.mjeseca :)

MAN truck bus

Jučer ti je vozio 216/2 stalno ima upaljenu lampicu ABS ASR  crvena al ima upaljenu blokadu retardera pa treba jače stiskat papučicu kočnice i sve neš škripe al vozi prošli tjedan ti je bio na 107 a predprošli na 222/2 pa ak ti bude na nekoj od ovih linija  napišem  byeg bus123