Tipovi autobusa na linijama 2016. (neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor leonardo123, Siječanj 05, 2016, 15:27:33

221

Ulovio 135 u Travnom da ostane zabilježeno i slikom.

sniff

STIB

Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

leonardo123

Citat: smogovci.bbb2  u Travanj 08, 2016, 18:25:02
Pogledaj u temu ZET aktivni vozni park
Razlika je u tome što su gbr.88 i 89 dva zamjenska autobusa koja su došla kao rezerva za Lion'se. Voze tamo gdje treba, kako kojoj garaži zatreba. Mislim da nema velike razlike, osim što su prešli manje kilometara nego obični, i imaju neke razlike kao što je treći validator na zadnjim vratima i neke naljepnice, ne bih točno znao o detaljima.

MAN truck bus

Aha hvala čudno da ih već nisu trančiraali za djelove  byeg bus123
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

Do 1995. g MAN je bio normalna pojava na 221. Možda se novom nabavkom autobusa ponovno vrati u APD. Nadam se perfeto
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Ivan

Citat: leonardo123  u Travanj 08, 2016, 20:54:44
Razlika je u tome što su gbr.88 i 89 dva zamjenska autobusa koja su došla kao rezerva za Lion'se. Voze tamo gdje treba, kako kojoj garaži zatreba. Mislim da nema velike razlike, osim što su prešli manje kilometara nego obični, i imaju neke razlike kao što je treći validator na zadnjim vratima i neke naljepnice, ne bih točno znao o detaljima.
Imaju naljepnice iz Osijeka jer su ih i tamo slali su dok su bili vlasništvo leasinga, a GPP je iz nekog briljantno nemaštovitog razloga naručio potpuno iste autobuse kao Zagreb (uključujući motor s 310 ks)...

Validatore iza imaju i slični zamjenski 791 i 793, zašto je tako vjerojatno nitko ne zna.

marin

Koliko su već naši Citelisi stajali trebali su nam dati te zamjenske da postanu ZET-ovi! A da ne govorim za gbr. 335 koji je izgorio u vrijeme lizinga, što zapravo znači da bi barem jedan (88 ili 89) trebao postati ZET-ov zauvijek. I gbr. 332 ako je razbijen u vrijeme lizinga, a oni su se obvezali da će ga popraviti, unatoč tome što je popravak bio gotovo nemoguć, također bi tu i drugi Lions trebao biti ZET-ov. Jel se varam?

citaro

Koliko ja znam, citelisi su stajali zbog punionice, a to nije krivnja iveca, vec ZET-a, koji je kupovao buseve bez da je prije osigurao infrastrukturu potrebnu za njih.

atr-zgb

Gb.88 juri po Gorckim krajevima veceras viđen na 315 i 308!

tramvajac 92

Mercedes_Benz

hrvoje.skoc

Danas se malo razbacuje Citarima u APP, vidjeni na 120 gbr 188 i na 124 gbr 189

dominik,

Mislim da fali solo autobusa odnosno Citelisa, recimo samo na 118 su od jutra zamijenjena minimalno 2 Citelisa, pa onda šalju zglobne gdje mogu.

tramvajac 92

Moguće. A opet, na 120 i 124 su često zglobni.