Tipovi autobusa na linijama 2016. (neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor leonardo123, Siječanj 05, 2016, 15:27:33

tramvajac 92

Polazak u 18:00 sa Save po planu odrađuje 165/1, a 19:10 163/1. Ostale polaske odrađuju autobusi disponirani na 133.

Ne znam odkud ideja da dolazi sa 109, ali ok.

Diermeech

Zato što gb. 156 vidim na 109 tijekom dana, pa navečer na 133, tj. u 18:00. Možda sam krivo vidio, ako jesam onda sorry :D

Ivan

Hm, pa to je dobra ideja jer sa Savskog mosta s dugih prigradskih linija puno toga treba u spremište po gorivo, ostaviti bus koji prolazi se čini ok, jedino što je prevelik za bilo koju liniju sa Sm tako kasno, ali dobro valjda, na 133 nije ni prazan...
Inače bi na ranijim polascima dobro došlo da zglobni voze 133, već sam prije pisao o tome, no ZET ima prioritete poput 113, 124 i 168 za razbacivati zglobne iako se na tim linijama sva sjedala popune valjda na jednom polasku dnevno. ::|

Diermeech

U polascima između 5 i 7 ujutro stvarno trebaju zglobni autobusi, često se zna desit da par ljudi nemre ni ući u bus od tolke gužve pa moraju čekati sljedeći ili pješke do trnskog...

Ivan

Ja odavno govorim da 133 treba puno pojačanja, a oni su stavili samo još jedan solo bus s predugim voznim vremenom na skoro svim polascima do slabo naseljenih Čeha (a koji su i skraćeni onda samo stoje umjesto da nekako dodatno voze za Klaru) koji imaju još i liniju 315 (koja je u principu sama dosta), dok se Klara guši... Pa su sad pojačali i Botinec još jednim busom iako tamo nije gužva i mogli su ako trebaju više vremena bez problema dovesti vozni red na prorijeđeni na takt 12 pogotovo ako stavljaju zglobne, a ranije je i Blato-Lučko dobilo još nekoordiniranih polazaka na 112 i 168 koji se preklapaju... Uglavnom sa Savskog mosta je totalni kaos i kao da nitko "odgovoran" nema pojma što i zašto i kako se organizira i kako se šalje, a linija 133 za koju se dobro sjećam da je bila preopterećena i subotom prije 15 godina ni s novim stanovnicima ni s ukidanjem ZET-HŽ tarife nije dobila ni izbliza adekvatna poboljšanja.

A da ne govorim opet o tome koliko glupo su disponirani zglobni na neke druge linije... Baš potpuno nepromišljeno.

Diermeech

Treba biti manje polazaka do čeha, ali potpuno ukidanje 133 do čeha nema smisla zbog školaraca. U klari se zglobnjaci ne mogu nigdje okrenuti ( eventualno u maloj klari blizu utinjske 5 ali i to je upitno) jer su mnoge ulice uske i jednosmjerne. No dobro, necu sad u off topic  ;D

CONECTO430

Idem samo jednu stanicu :D

CONECTO430

822DoDo

Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

CONECTO430

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

smogovci.bbb2

Danas g. br. 28 na 118 (ne znam koliko je to uobičajeno buljo )
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

dominik,

Čitaj postove od prije kava
Jedino ga je bilo zanimljivo vidjeti na 118 jer ga na njoj nisam vidio već par godina. thumbs

CONECTO430

454 na IZVANREDNOJ LINIJI tako pise na displeju u Dubravi.Jučer je displej radio vjerovatno nešto organizirano i imao je bijeli papir kod šofer šajbe .

tramvajac 92