Mercedes Benz O'405 N2 i Mercedes Benz O'405 GN 2- "Kockice"

Autor MAN truck bus, Ožujak 27, 2016, 19:49:14

zg2005

To je onaj turistički. Kad on obično vozi na liniji 200?

tramvajac 92

50% šanse da će sutra tamo biti. Budi oko podneva na Kaptolu, pa imaš šansu oba vidjeti.

MAN truck bus

Od dva polaska (12:00 i 15:00) na liniji 200 (zelena linija) oba vozi 441 jer 443 nema potrebnu opremu za simultano prevođenje sadržaja dok 442 mora voziti 100 (crvenu liniju) liniju zbog dimenzija.
Ako želiš vidjeti 441 i 442 zajedno, u 12:00 kreće crvena i zelena linija.

@tramvajac92

Nisu šanse 50% već 100%.
Ayatsi su visoki oko 3,8m (više od 3,6 100%), a u Savskoj je maksimalna dozvoljena visina vozila 3,6m. kava
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

MAN truck bus

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

Barem da sa njih skinu ove srebrene kotače pa ih montiraju na buseve koji voze
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

dominik,

Ili ne daj bože skinu zaštitne obruče  (krune)sa kotača i stave na City-e G koji su izgubili prednje ratkape pa da izgledaju na nešto.

marin

Na ovom prvom su fkt lijepe prednje felge.
Već sam prije spominjao da u APP s tim felgama stvarno rade gluposti, i kad stave na neki bus dobru felgu koja nije trula sva onda bude mjesec dana, a kad nakaradnu stave ili trulu ili sa spiganom krunom onda je ta 2 godine na busu... Gbr. 47 sramota već je dobio trule felge napred (vidio ga neki dan) i očajne gume, kaže vozač da su po kiši katastrofa. Čemu mijenjat gume igrat se s time kod busa starog nepunih godinu dana? I sad šećer na kraju, vidim opet #47 jučer i ima felge napred od plinaša sa onom plastičnom krunom i istim tim usranim gumama  glavauzid

EUROBUSZG

Na grb.61 ima isto na zadnjoj osovini neke šugave gume isto a bus je nov..