Vozni park (2)

Autor Bari, Srpanj 13, 2015, 19:35:29

Korisnik linije 34

631 sa narančastim branikom..

Shole

Citat: Korisnik linije 34  u Kolovoz 28, 2016, 19:59:23
Ja samo čekam da na neki Conecto namontiraju prednji branik  sa kockice, kako je krenulo i to ćemo vidjeti :)

Eno jučer osvanuo 666 sa ofarbanim prednjim krajem bez ikakvih znakova na maski.  Nema ni zvijezde, ni slova Conecto.  Izgleda ko nekakav Sanos sa onim okruglim znakom, odnosno rupom koja je ostala gdje dođe mečkina zvijezda

Korisnik linije 34

Citat: Shole  u Rujan 03, 2016, 13:37:31
Eno jučer osvanuo 666 sa ofarbanim prednjim krajem bez ikakvih znakova na maski.  Nema ni zvijezde, ni slova Conecto.  Izgleda ko nekakav Sanos sa onim okruglim znakom, odnosno rupom koja je ostala gdje dođe mečkina zvijezda

Naletio sam i ja u gradu na njega samo nisam stigao vidjeti o kojem se broju radi...izgleda pomalo smiješno, tupasto rekao bih.

NP-549

Štopi od EL-a

MB Citaro

ovo sad već postaje zanimljivo gledati kakve sve kombinacije izlaze iz garaže

Boki651

A tek kromirana prednja maska na njemu. Također sam primijetio da gotovo svake 5. minute na Fiumaru u jednom ili drugom smjeru stigne bus pokvarenog displaya. Žalosno je reći, ali očito više nikog nije briga za to, pa je sve češća moda vidjeti autobuse s tabelama (ako ih ima) i sa specijalnim držačima istih, poput cigli,dasaka i slično.

mivano

U 687 ima previše tabela, on mijenja previše linija. To jako ružno izgleda.

NP-549

Kakve veze ima koliko tabela ima u busu ???

mivano

Citat: NP-549  u Rujan 15, 2016, 11:00:23
Kakve veze ima koliko tabela ima u busu ???
Jer nema displeja.

Matija87

pa dobro nema veze šta , nikom na oko ne smeta višak tabela . Problem su displejevi o kojima nitko ne vodi brigu , sramota da se u današnje vrijeme to ne može sredit.

ikar

Na 687 bi trebao doci novi displej buduci da osiguranje pokriva svu stetu od one nesrece. Takva je barem bila prica pocetkom ljeta...

Korisnik linije 34

I 585 su "okitili tuđim perjem" :)

shef

Par novosti, 115 popravljen poslije sudara i ponovno vozi. Naravno da nema ništa od rashoda za 590, ali ima novih tablica. Sada su RI-664-ZV. I 670 ima nove tablice ali ih nisam zapamtio  :-[ :-[ :-[ :-[
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

peron24

Imam pitanje za poznavatelje Autotroleja: U voznom parku Liburnija Zadar već godinama stoje dva podatka koji mi se čine netočni. Naime netko od dosadašnjih moderatora je naveo da su dva Mercedesa O345 iz Autotroleja prešla u Liburniju:
229 -- Mercedes Benz O345 -- ex Autotrolej Rijeka gbr 200 (ZD-838-CP)
230 -- Mercedes Benz O345 -- ex Autotrolej Rijeka gbr 201 (ZD-843-CP)
Ova dva Mercedesa su krajem 2001 stigli u Liburniju gdje voze i danas pod istim tablicama. Proizvedeni su 2000 i mislim da su Turci. Odakle su sad ovi garažni brojevi 200 i 201 kad su takvi brojevi u Rijeci korišteni u dalekoj prošlosti a svi noviji busevi imaju znatno veće gbr? Možda je u pitanju nekakva proba pa se na kraju odustalo od tih Mercedesa?

kico101

Koliko se ja sjećam, ta 2 busa naručila je općina Kostrena za svoje potrebe. Sad zašto ih nije registriralo lokalno komunalno poduzeće ne znam, ali zadužil ih je Trolej i dobili su gbr. 200 i 201. Jedan je stalno vozilo linije 10/10A, a drugi i druge prigradske linije ( vidio ih na 17 i 29 ). U svakom slučaju mislim da će Np bolje znati detalje.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.