Digitalna kartica vozača [ Tahograf ]

Autor Westin, Kolovoz 02, 2016, 17:30:07

atr-zgb

Holding je platio izradu kartice vozačima iz zagreb parkinga i čistoće!!

tramvajac 92

Citat: podgora  u Kolovoz 03, 2016, 09:07:03
Koliko ima autobusa sa digitalnim tahografima

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
MAN Lion's City 72 kom
Iveco Citelis CNG 60 kom
Mercedes Citaro G 65 kom
Iveco Stratos 16 kom
Iveco Urby 13 kom
Ukupno 226 komada.

421

Citat: atr-zgb  u Kolovoz 03, 2016, 11:46:55
Holding je platio izradu kartice vozačima iz zagreb parkinga i čistoće!!
+ VIO i Opskrba (dio GPZ).
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MAN19464

Onda nema razloga da neplate vozacima zet-a. Sve je to ista firma ZGH.

MAN truck bus

Jel vama zet plaća vozačku? Mislim da ne pa to je vaš osobni dokument. Ako nećeš platit daj otkaz i gotovo.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

MAN truck bus

Citat: tramvajac 92  u Kolovoz 03, 2016, 15:34:24
MAN Lion's City 72 kom
Iveco Citelis CNG 60 kom
Mercedes Citaro G 65 kom
Iveco Stratos 16 kom
Iveco Urby 13 kom
Ukupno 226 komada.
Urby ima analogni. 
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

MAN19464

Upravu si, ali je firma nekima platila, a nekina ne, kako ti to zvuci?

MAN truck bus

Ja sam dobio informaciju i iz Zagreb Parkinga i iz Čistoće i oni su si SAMI platili kartice dobio sam informaciju od samih vozača sami su plačali kartice a i ja mislim da pola voznog parka čistoće i parkinga ima analogne
tahografe jer su oni vezani za svoje kamione i oni ih zadužuju i jedan vozač uvijek vozi taj kamion a ima u čistoći samo par manova sa digitalnim tahografima i samo ti vozači imaju kartice. Eto to su informacije iz tih podružnica byeg

Dreamwalker

Mislim da su ti informacije krive čim si ih dobiJo. Čistoća je nabavila nedugo i flotu kamiona Renault, a čini mi se i Iveco. Isto tako i Zagreb parking ima relativno mlad vozni park, a sumnjam da duže kamione.

I da, Cacciamali Urby ima digitalni tahograf, a ne analogni. Čak počinjem sumnjati da znaš kako izgleda koji.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

421

Sukladno Uredbi (EEZ) br. 3821/85 vozila koja služe prijevozu osoba i tereta načelno moraju biti opremljena  tahografom. Precizni uvjeti i različite iznimke od te obveze uređene su europskim pravom (članak 3. Uredbe (EZ) br.561/2006).

Digitalni tahograf zamjenjuje analogni tahograf.
Nova vozila koja su prvi puta registrirana nakon 1. siječnja 2009. moraju biti opremljena digitalnim tahografom.

Cacciamali Urby imaju analogne tahografe iako su registrirani na prijelaznu godinu 2008/2009.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tramvajac 92

Ja sam se vozio u toj kanti, imala je digitalni. Fino je pisalo "driving without card"

Onda izgleda da je jedan dio isporučen s analognim, a dio s digitalnim.

Dreamwalker

Citat: 421  u Kolovoz 04, 2016, 17:38:00

Cacciamali Urby imaju analogne tahografe iako su registrirani na prijelaznu godinu 2008/2009.

Reci mi molim te da si sarkastičan.

Sve te kantice koje su u APDu sigurno imaju digitalac. A vjerujem i u APPu. Vozio sam se u svim APDovim + 90-95 seriji.

MAN truck bus

Slike autor Ivan vidi se analogni tahograf:

MAN truck bus

Citat: Dreamwalker  u Kolovoz 04, 2016, 16:59:15
Mislim da su ti informacije krive čim si ih dobiJo. Čistoća je nabavila nedugo i flotu kamiona Renault, a čini mi se i Iveco. Isto tako i Zagreb parking ima relativno mlad vozni park, a sumnjam da duže kamione.

I da, Cacciamali Urby ima digitalni tahograf, a ne analogni. Čak počinjem sumnjati da znaš kako izgleda koji.
Al opet samo par vozača vozi te kamione jer su VEZANI za te kamione i samo to vozači imaju kartice jer ostali imaju analogne.

Dreamwalker

Onda moje isprike. Previdio sam ovu ladicu na tahografu.  :-[ Makar, zašto na nekima piše da voze bez kartice?