AP Imotski / Autoherc Metković - razno (2)

Autor im, Prosinac 29, 2016, 13:20:57

Lion's Driver

Kakve to ima veze sa Autopoduzećem ili Autohercom kad Autoherc nije ni suvlasnik kolodvora a kamoli vlasnik. Ima svoj ured tamo iznajmljen od jednog suvlasnika nekoliko kolodvorskih prostora. Toliki članak o svemu tome a zaključka nigdje, jer tko je vlasnik ostatka ostataka kolodvora tko zna.

MAN464

ZG-5354-AV Promet Makarska
ZG-5358-AV Autotransport Karlovac
ZG-5356-AV Samoborček
 hi

BVB
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

Lion's Driver

Prva novost je da počinje lagano čišćenje placa uz kolodvor. Danas je odvežena bijela Setra troosovinka u Bosnu. Da li će kolodvor ostati u potpunosti bez olupina nije sigurno ali jedan dio odlazi. A na placu se stvorila i Zora sa flix shemom koja je stajala na placu u predgrađu. Turski Mercedes s placa je na otpadu a MAN ex Panturist prodan u Bosnu.

Druga bitna novost je da je Autoherc, koliko ja imam informaciju kupio prigradske perone i nekoliko poslovnih prostora na srednjoj etaži. Tako bi kroz neko vrijeme Imotski trebao dobiti novi-stari kolodvor koji će naravno biti sređen i imati sadržaj koji svaki kolodvor u Hrvatskoj ima. Na međugradske perone autobusi uopće ne bi išli radi nereda o vlasništvu perona i pustih sudskih sporova oko istih. Nitko ne potraje autobuse ali, bolje imati svoje.

Pratimo situaciju  :)

Lion's Driver

3 su prinove. Moram otici detaljnije slikati. Navodno sve za Imotski  pivkan

MAN464

Novitet Intouro EURO6 ex Postbus bijeli (1 viđen sa zelenim zollkama na kolodvoru ne znam da li ih ima još). hi

Sve najbolje s Božjom Pomoći.
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

Lion's Driver

2 su. Nisam vise u firmi i slabo idem u IM ali mi je reka jedan prijatelj