Slike autobusa 2017.

Autor MAN truck bus, Siječanj 04, 2017, 20:44:22

MAN truck bus

Piše na displayu " Slobodan Prijevoz "
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Majstor

Piše gore na zgradi
Otkup metala 😜
Samo mi sudite pošteno !

MAN truck bus

"kartu imamo?"

CONECTO430

Otišli ste u OT ali evo slikica
Danas:
545 - 269/1

Jučer:
340 - 223/1

667 - 214/1
Koledinečka - Škola

Kozari Bok

Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk

Idem samo jednu stanicu :D

sniff

Napokon malo predaha i fotki s fotoaparata  ;D
403 na 201
541 na 290 (inače, već se spominjalo da g.br. 210 konstantno vozi tu liniju, jedan je od najrasklimanijih Citara G II)
537 na 215

MAN truck bus

Da skoro stalno vozi 210 290, ali 290 nema 1 vozni red već 3.
"kartu imamo?"

sniff

Tko je rekao da ima jedan ;-)

Poslano sa mog Lenovo A7020a40 koristeći Tapatalk

smogovci.bbb2

Baš sam se pitao gdje je 403 kad nije na 229 (ovih dana je 404). Mislio sam da je možda na servisu zbog displaya. Naravno da sam bio u zabludi >hammer<
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

MAN truck bus

Ma display je najmanja stvar, kažem možda je do ATRONa. Display je možda ispravan, ali ATRON nije.
"kartu imamo?"

lussin

Čini se da zadnji displej već tradicionalno ima problema na Iveco/Irisbus autobusima. Promet Split na jednom ili dva Crosswaya u početku, Autotrolejev Urbanway 828 i sada vaš 403

Ivan

Jao dajte razmišljajte praktično  :) , kud bi sad Dubrava stigla da u ovoj nestašici šalje potpuno novi bus na servis samo zbog displeja... Sredit će se kad budu radili nešto ozbiljnije.

Što se tiče serijskih grešaka, nije baš neobično da su displeji podložni tome, usput i puno Citara je bilo bez bočnog, no što se tiče Iveca sad na skoro svim Citelisima stražnji displeji rade, to je bila samo svojevremena faza i to ne kad su bili novi, a zašto i kako tko zna...

Majstor

To bi bilo ok da nema preskupog ugovora o održavanju koji diktira uvjete/ ispravnost i sl /
Ovo je samovolja u pogonu da ga se ne šalje na popravak dok se neko ne požali pa neki glavonja ne procita i onda šalje u servis
Tako je bilo i sa drugim vozilima biti će i sa ovima
Načuo sam da su već 2 Iveca u servisu radi ozbiljnijih priblema / pregrijavanje i na drugom mjenjac /
Samo mi sudite pošteno !

smogovci.bbb2

Citat: Majstor  u Listopad 13, 2017, 20:06:39
To bi bilo ok da nema preskupog ugovora o održavanju koji diktira uvjete/ ispravnost i sl /
Ovo je samovolja u pogonu da ga se ne šalje na popravak dok se neko ne požali pa neki glavonja ne procita i onda šalje u servis
Tako je bilo i sa drugim vozilima biti će i sa ovima
Načuo sam da su već 2 Iveca u servisu radi ozbiljnijih priblema / pregrijavanje i na drugom mjenjac /
Kad prije ???
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

sniff

Dvije Mečke jutros na petak 13. na Sveticama.  big_boss  :)evil

421

Citat: smogovci.bbb2  u Listopad 13, 2017, 21:14:58
Kad prije ???
Prije prije poslije.
Citat: Ivan  u Listopad 12, 2017, 23:11:28
Jao dajte razmišljajte praktično  :) ,
Što se tiče serijskih grešaka, nije baš neobično da su displeji podložni tome, usput i puno Citara je bilo bez bočnog, no što se tiče Iveca sad na skoro svim Citelisima stražnji displeji rade, to je bila samo svojevremena faza i to ne kad su bili novi, a zašto i kako tko zna...
Samo nebo zna.
Sad si napravio papazjaniju sa serijskim greškama, te bočnim i stražnjim svojevremenim fazama.
Ono što vidimo je hardver, a puno je bitniji oku nevidljiv softver koji njime upravlja. Em naši elektičari nisu školovani za elektroničare, em nabava nije odradila posao kako valja, em se LAWO zamijenio BUSTECom koji je totalno drugačiji sistem od prethodnog.
Svu tu elektroniku treba nekako uskladiti s postojećim resursima i zadanim okvirima, a to baš i ne ide tako glatko jer se uči u hodu metodom radi/ne radi. Rezultat je vidljiv.
Žao mi je ljudi koji se trude i pokušavaju se snalaziti i snaći, a nitko ne cijeni njihov trud i rad koji je puno puta i van radnog vremena.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln