Setra

Autor Tomek, Prosinac 01, 2007, 16:32:40

busfan

Citat: mb0404  u Prosinac 31, 2008, 02:57:55
koje je godiste ova gore bjela setra..izgleda da joj je mjenjan lijevi zadnji far razlicie je boje od crnog il je tako sam od sebe ???

2001.god

arsenal

I ovo je jos malo pa oldtimer.....

Slavuj

oldtimer u malo losijem stanju

S319UL

Zanima me kakve su u vožnji gradske Setre serije 400. Je li se tko vozio u kakvoj?
Setra S 419 UL - Pravi Autobus Za Prave Ljude

arsenal

Setra s 415 HD beckog prijevoznika Austro Bus jutros u Kotoru.

arsenal

Jedna slovenacka S 315 HD GT u Tivtu.

arsenal

Serija 200 je tehnicki toliko jednostavna da se uz koriscenje "stapa i kanapa" moze popravljati bukvalno na svakoj ledini kao sto se to vidi iz prilozenog....

mb0404

Hihi dobra mu dizalica ;D

slaviša

erobuss

Mogao si nam malo pojasniti što znače ove skice?  ::|

mb0404

Nesto opako ruzno a dobro.Dosta su ljepse GT nego HD i 3 i 4.

slaviša

ma ovo je bila tek prilika da ubacim neke svoje vizije za koje bih bio sretan da čujem komentare pa čak i pozitivne!! Neću se ljutiti!
Napokon sam skužio kako se slike ubacuju preko photobucketa pa sam eto tako ubacio i ovo usput očekujući vaše cjenjene komentare.
Sad kad mi već to ide sa slikama biti će toga još (ne samo crteža) nego i nekih drugih fotografija koje do sada nisam video na forumu općenito.

erobuss

Nisam skužio da se radi o tvojim radovima, mislio sam da su ovo neki službeni crteži iz Setre  :D

Prva verzija mi je OK iako futuristički djeluje, ali i novi Starliner je takav pa se serijski proizvodi. Jesi li ti ovo slao u Ulm ili radiš za svoju dušu?

Shole

Da, ova 515 GT-HD je baš OK, dok je ovaj 517 HDH malo presmion fizajn za Setru.  Ipak su oni klasičari.

erobuss

Zašto misliš da je ova prva GT-HD? Po onom natpisu Setra što se nalazi ispod prozora?
Čini mi se da je u pozadini 415 HD i da asocira na nju....