Setra

Autor Tomek, Prosinac 01, 2007, 16:32:40

SARI

Ne mogu nigdje naći na forumu, ali čini mi se da sam neki dan vidio bordo Setru 500 sa oznakama FILS-a iz Pule? Ako me sjećanje ne vara, mislim da je 515HD u pitanju...

lussin

Da,imaju je oni

lussin

Novosti,prekjučer objavljene na službenoj Setra stranici:
-S 519 HD
-S 511 HD
-S 515/516 MD (nešto kao 415/416 GT)
http://www.setra.de/aktuelles/pressemitteilungen/setra-pressemitteilungen-static/2014/juni/neue-laengen-neue-hoehen-neue-perspektiven.html

ROAD

NEOPLAN VIP CLASS

Shole

5AR

Ovo je šuć muć pa prolij, od svega nešto. Man šasija i motor pa tako i tabla. Od Setre 215 ima zadnje staklo, od 315HDH ima samo neke linije ali ako usporediš sa pravom vidi se da nije to to. Još je u oglasu falilo da dopišu Neoplan ili Volvo čija su zadnja svijetla.

Servis

Broj šasije iz oglasa otkriva da je u pitanju MAN u originalu:

Hersteller   MAN Nutzfahrzeuge / MAN Bus
Typ   18.310/350/370/400/410HOCL/R
Herstellerwerk   Salzgitter (LKW)
Baujahr   1996
Fahrgestellnummer   WMA A51 0529 W 028027

actros

tek kad vidiš ovu, shvatiš da je ona iz Otočca dobro prošla :D

NP-549

ovo je obrnuto proporcionalno onoj iz Otočca.  Ovdje je neko Setru pokušavao nadoštukat "odozgora",  tamo je odozdola ;)

Servis

Ono šta ne mogu shvatiti je zašto se ovakve kemije smiju registrirati, a tek koliko vremena je potrebno za sklepati ovako nešto.

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

ROAD

Po meni Gossi ima najjaču grafiku na autobusima.
NEOPLAN VIP CLASS

shef

Ovo nije svakidašnji ulov... S416HDH Baumeister Knese, Neu Ulm, tablice UL-M 1911; 100000-ta prodana Setra.

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Teutonic

Jel zna tko od vas koliko sjedala ima Setra S319 UL?
Hvala  :)

Shole

Onolko koliko si ih je gazda naručio