Setra

Autor Tomek, Prosinac 01, 2007, 16:32:40

lav

Ja bolje očuvaniju Setru S 216 HDS nisam vidio u životu

zoki.man.fan

pročitao sam da je netko od forumaša iznenađen što setra s 313 ul ima 935 000km. sada ima 954000km. ta setra praktički i ne osjeti svoje kilometre

CroHerc

busi

kolko moze biti razlika u cijeni izmedju 415 GT i 415 GT-HD

evobus

Razlika u cijeni gt i gt-hd je cca 20 000-25 000 EUR, sad sve je do opreme. Prostor je sasvim dobar za nase prilike( cijene po kvadratu), a uostalom mislim da u Setri bas i ne mare za to kakav je prostor vec kako se prodaje:). Imaju i novi servis (Eni-kon)u Sesvetama i to je sasvim dovoljno.

Pasa

Ali sve zavisi od toga za sto ti treba jer gt nema prostora u bunkerima nista.
A ima jedna u dbk nema ni podizanje na jastucima,tj poprilično je bez opreme.
Ali zato super ide jer je lagana i lezi dobro jer je niska.

lav

Šta kažete za ovu mašinu.... :D  :wink:
Baš  je dobro očuvana :?:

Izvor: mobile.de

zoki.man.fan

stvarno je očuvana što nije rijetkost za strane buseve kao što je ova setra, dok je kod nas rijetkost tako očuvan bus

S319UL

prelijep autobus. sviđaju mi se ratkape
Setra S 419 UL - Pravi Autobus Za Prave Ljude

mb0404

Prvu Setru serije 3 u BiH vozio je Kantic,mislim da je on prvi imao i Setru 4

mb0404

setra 216 jeste rjetkost ali 316 je jos veci raritet

busfan

Citat: mb0404  u Studeni 28, 2008, 21:23:21
Prvu Setru serije 3 u BiH vozio je Kantic,mislim da je on prvi imao i Setru 4

Koje godine je uzeo tu prvu 300?

mb0404

Ne znam koje,ali ako me sjecanje ne vara mislim da sam 98 vidio njegovu setru u zenici,posto je gore bio cest gost jer je imao putnika za austriju.Koliko se sjecam to je bila dvospratna koja je mislim i danas u njihovom voznom parku.

mb0404

Ovo ne znam dal je setra il ne al ide ko lud pretice sve http://www.youtube.com/watch?v=B2F6S1troB0&feature=related....

Aleks_Beograd

Po meni je SETRA  SETRA,znaci jedinstvena i neponovljiva.Koliko god da kostala neverujem da ce te bolji kvalitet dobiti kod drugih prozivodjaca.Jer koliko mi se cini Neoplan i Mercedes Benz kao konkurentske firme vise pucaju i vuku na dizajn i izgled svojh vozila nego na konfor i udobnost!!!! ;D ;D ;D

I imam jos jednu nejasnocu a to je:

Primetio sam za amerciko trziste idu samo Setre serije 400,dakle i to one Top Clase elem da predjem na pitanje.
1.Zasto samo ta serija,sta fali seriji 431 jel to neka crta zakona kod njih pa nedozvoljavaju DDeckere?
2.Kod njih na autobusima bar koliko sam primetio nepostoje zadnja vrata kao kod nas u Evropi?
3.Soferka se razlikuje podeljena je na 2 dela dok je kod nas u Evropi iz jednog dela gde se brisaci preklapaju i izgleda mnogo lepse i bolje?U cemu je stos?
Molio bih nekog ko se vise razume u ova tri pitanja da mi objasni ukoliko nije problem!HVALA