Tipovi autobusa na linijama 2017. (neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor GT-R, Siječanj 05, 2017, 12:40:58

STIB

Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Robert

tramvajac 92

Tomek

ManNLNG

EUROBUS AV120

C2

@Tomek
Od Citelisa sam na 123 uočio gbr 766, a ono što mi je odvuklo pažnju što je bio solidno popunjen.

212Alex

kaj ti je cudno na 123 da je plinarac?
pa uz mana se itekako desi plinarac tam i to zglobni i solo ...to nije nista cudno??
si bumo jednu spili

Ivan

Nisam dugo vidio ni solo Citelis tamo a nije bilo ni puno zglobnih, tako da je ovo donekle neobično.

Zglobni se napuni ako dođe prije 120, no stvar je u voznom redu, inače je besmisleno da na 120 voze tri busa a 2 od 3 su stalno prazna ali i kako stvari stoje, na 123 je uz funkcionalnu 120 zglobni većinom prevelik i za vozača sigurno nespretan na uskoj cesti i još užem okretištu.

Uglavnom dispečerska zabava bez glave i repa... ::|

Tomek

Nije to slučajno kad je dio Lion's Cityja bio danas u Mariji Bistrici, ima slika na forumu ;)

MAN truck bus

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

822DoDo

kaj se tu mora objašnjavat? Zamisli Conecto na 225, eno ga vozi i 224/2 skoro stalno
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

STIB

Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Ivan

Jesu mutavi s tim školskima na 232, ja ne znam što je tim ljudima u glavama kad ih svaka dva dana šalju tu...

Linija koja je kratka i treba brzu izmjenu putnika već samim time treba izbjegavati visokopodni bus, a kamo li ako ubrojimo odvratne gužve koje ni ne stanu u teoretskih 60 putničkih mjesta, još dok ubrojimo da se vozi i puno slabo pokretnih i starih ljudi do bolnice, ja ne mogu shvatiti kakvi nesposobnjakovići bez osnovnog znanja i obzira prema ljudima rade ovaj posao gore nego da su vrtićkoj djeci dali da se igraju. Sramota.

STIB

Citat: Ivan  u Svibanj 10, 2017, 09:00:59
Jesu mutavi s tim školskima na 232, ja ne znam što je tim ljudima u glavama kad ih svaka dva dana šalju tu...
(..)još dok ubrojimo da se vozi i puno slabo pokretnih i starih ljudi do bolnice, (...)
Ovo je najvažniji argument za ovu liniju.
Ide se iz krajnjosti u krajnjost. Jedan dan je zglobni (koji u nekim polascima isto bude pun), drugi dan nema ničega, pa mora uskočiti bus s 205 koji odradi kratku relaciju do Policijske akademije i niti ne zakasni na svoj redovni polazak, a onda se treći dan pojavi školski u koji par ljudi uopće ne može ući, čak niti kad je prazan.
Moglo se školskog staviti na 204, a odande uzeti Citara (kad već ionako ne voze miniji).
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU