Tipovi autobusa na linijama 2017. (neuobičajena vozila za tu liniju)

Autor GT-R, Siječanj 05, 2017, 12:40:58

ManNLNG

EUROBUS AV120

Shole

Koliko se ustvari vozi školskih linija,  tj. koliko je dnevno potrebno autobusa za prijevoz djece ?

Da li će se sa ova nova 4 možda neki MAN prebacit na prigradske linije, ili će se najesen vozit još neka škola ?

C2

Čisto sumnjam, jer se na stranicama Zagrebačkog holdinga hvale sa količinom školskih autobusa. Odnosno da ih sada imaju 32. Ista je priča i sa Stratosima, izgleda da su ih kupili samo zato da mogu reć da imaju veći broj plinskih vozila.

tramvajac 92

Šteta što nisu sva 4 odmah poslana u Goricu da voze prigradske linije tamo.

Ivan

I ja mislim da je ovo bila sasvim bezvezna nabavka i da neće biti novih školskih linija. Sve novo što se može pokriti mogli su uostalom napraviti s 9 i 430.
Ako su i imali neki polu-plan, kako sam već pisao, trebali su nabaviti Crossway LE s prostorom za kolica koji lako može ići na mnoge redovne linije, ovako dobivamo samo još autobusa koji nemaju veze sa ZET-ovim potrebama i služit će kao ukras u garaži i radit manje od 10k km godišnje dok se ostali autobusi raspadaju.

Slažem se s tim da trebaju ići u VG, pogotovo Dubravi treba vratiti Citare umjesto da sve češće maltretiraju ljude prigradskim školskim, dok se na 303 u špici obično vozi 20 putnika a u 209 preko 70.

Uglavnom da i ne šalju nove Crosswaye, u VG treba što prije barem poslati ostale SL283 i skoro potpuno beskorisne 9 i 430, ako ih već tradicionalno muči ideja slanja novih autobusa u VG. :P

leonardo123

Portos

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

CONECTO430

Idem samo jednu stanicu :D

leonardo123

455 je bio danas na 228, oko 12:40 je iskrcao ljude na Sveticama, stavio "autobus u kvaru" i krenuo po Maksimirskoj za G...zamjenio ga 434.

ManNLNG

EUROBUS AV120

CONECTO430

CONECTO430

668 na 201
430 na 230

Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk

C2

MAN truck bus

"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"