Linije - razno 2017

Autor Dreamwalker, Siječanj 13, 2017, 17:22:06

MAN truck bus

Evo ako nekog zanima.
Sad će APP odma poslati ili Citelise ili MAN NG 312. rofl
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

822DoDo

Ovaj tjedan zbog nedostatka vozača "kiksale" 212, 215, 226, 228, 232, 281...232 (P. Akademija) skoro svaki dan prva smjena odlazi s busom u garažu jer druge smjene nema.  pivkan
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

Ivan

Bilo je i vrijeme, rast obaveza APD je zadnjih godina bio definitivno nesrazmjeran.
Nadam se da neće biti prevelikih redukcija ali ne bih se ni čudio da 109, 110 ili 115 izgubi jedan vozni red.

MAN truck bus, koja je fora za valjat se po podu ako vozi Citelis? Pogotovo dvokratnu a vjerujem da ni s cjelodnevnima ne bi trebalo biti teškoća jer ne bih rekao da 234 radi puno veću kilometražu od 121 ili 115.
Ne sjećam se da sam ikad vidio neku strašnu gužvu na 234 tako da je i kapacitetom tih par putničkih mjesta manje skoro svejedno.

NG312 su potrebni da nadopunjuju NG313 na 109 jer osim ljeti kad treba klima u praksi su najbolje što ta linija može dobiti, a ostatak većinom ide na 176, ali da i voze na 234, sasvim su u redu u biti još uvijek.

MAN truck bus

Za valjat se od smjeha je to šta će opet kolege iz APDa imati prilike vidjeti Citelise na Glavnom kolodvoru. thumbs
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Ivan

CONECTO430

Citat: 822DoDo  u Rujan 29, 2017, 18:49:03
Ovaj tjedan zbog nedostatka vozača "kiksale" 212, 215, 226, 228, 232, 281...232 (P. Akademija) skoro svaki dan prva smjena odlazi s busom u garažu jer druge smjene nema.  pivkan
I 227, i danas je 232 bio otišao u G.

Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk
Idem samo jednu stanicu :D

tramvajac 92

Citat: MAN truck bus  u Rujan 29, 2017, 21:18:35
Za valjat se od smjeha je to šta će opet kolege iz APDa imati prilike vidjeti Citelise na Glavnom kolodvoru. thumbs
Haha, pa i inače se moglo vidjeti. Doduše prilično rijetko.  ;)

MAN truck bus

Ma znam, ali na APD linijama. Doduše vozit će APP vozači, ali nema veze.

smogovci.bbb2

Dobro i tko je tu sad lud?! Lin 107 vozi APD a 234 vozi APP kava
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

421

Citat: MAN truck bus  u Rujan 29, 2017, 21:18:35
Niti smo ih željni gledati, nit voziti, ali  pogled na njih bit će dobar podsjetnik da znademo cijeniti ono što imamo.
Žao mi jedino putnika koji će se prvi put voziti na CH4, jer dosad nisu.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MAN truck bus

421

Nadam se da ćemo uskladiti pogled na Citelise iz novih MAN lions City G makar oni bili na 268.
Koja slika bi to bila.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Tomek

Opa 421, ipak su ti MAN-ovi draži od Mercedesa? :D

MAN truck bus

Opće je poznato da su pretežito APD vozačima Mercedesi draži od MANova, zbog prijašnje podjele APD MB APP MAN.

Shole

Citat: smogovci.bbb2  u Rujan 30, 2017, 15:38:32
Dobro i tko je tu sad lud?! Lin 107 vozi APD a 234 vozi APP kava

107 vozi Dubrava jer tako pašu vremena izlazaka i vraćanja u garažu. Ukoliko bi ju vozio Podsused bilo bi više praznih kilometara. E sad, da li joj onda treba promjenit broj u 200 i nešto to je drugi par rukava.  Po meni ne.  I Gorička 268 je bila nekada 159 kad ju je Podsused vozio.  Običnom putniku namjerniku ne predstavlja ama baš ništa ta podjela brojeva linija po pogonima. Dapače, samo bi se bunilo putnike da linije mjenjaju brojeve kad promjene pogon.  To što smo mi navikli da je 100 APP a 200 APD,  to je nešto sasvim drugo.  A dispčer valjda može upamtit tu jednu ili dvije linije suprotnog broja od ostatka u pogonu