MAN

Autor Tomek, Prosinac 01, 2007, 16:33:13

Lion's Driver

Aham...  yahoo
Izvor: Facebook "Busfahrer Magazin"

elez

😍😍😍😍😍😍
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

Lion's Driver

Kontrolna opet sve isto...unutra promjene 0 bodova...osim ulaza za invalide sta je veliki plus....

MAN truck bus

Kažu da navodno neće samo Coach bit predstavljen ove godine. Možemo se nadati novom Cityu! :D 8-8
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Lion's Driver

Naravno...evo prošetaj po temi ove zadnje stranice pa ćeš vidit  testno vozilo koje bi lako moglo bit Lion's City   8)  thumbs

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

elez

Govorite sto hocete al meni je zakon
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

Shole

Prilično odvažna zadnja stjena, naprijed ulglavnom facelift,  čudi me jedino da nisu tablu osvježili. Pod tablom mislim baš na instrumente, ova je praktički pa ista još od tamo negdje 2006.

lussin

Drago mi je da su se riješili farova sa kamiona

Lion's Driver

Lion's Coach je i meni top.... samo mu je instrument tabla već zastarjela i smeta me malo što nisu poradili na tome...  glavauzid Al mene zanima za čije je ovo tržište...pre lijep mi je sprijeda  kava

Shole

To će bit desni ND323F za Honk Kong, Singapur i slična tržišta

EDIT:  šasija je A95

MAN truck bus

Novi MAN Lion's City!

Izvor:Autobusi.net

MAN u ❤️
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

citaro

Znam da nema smisla raspravljati o ukusima, ali meni osobno je ovo sto se dizajna tice veliki korak unazad. Izgleda mi gore od starije verzije Solarisa Urbino iz neke 2004. godine.

smogovci.bbb2

Misliš na ovo oko kotača?!
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

man323

Ne radi se ovdje o novom Lion's Cityju, već mi se ovo čini ka neka studija mogućeg dizajna baziranog na dizajnu novog Coacha.
Vidite i sami da su sva vrata jednodijelna i da slika malo "čudnije" prirode.
City će dobit krovne oplate ka i Citaro, i faceliftat će ga malo i to je to. Valjda će doć na novoj šasiji, jer mislim da je dosta ove stare šasije koja je pretvrda.