MAN

Autor Tomek, Prosinac 01, 2007, 16:33:13

busfan

Citat: Tomek  u Rujan 02, 2009, 15:47:51
Ja sam se vozio s Lion's Top Coachom od APP Požega i umro sam. Ruta je bila Zagreb-Beč. Mali razmak među sjedalima i plastika sa stražnje strane sjedala su grozni..

I ja sam tri-cetiri puta isao do Regensburga nekih 12ak sati voznje, katastrofa nikako se namjestiti posebno jos ako sjedis naprijed cini mi se da je i autobus dosta tvrd, uska sjedista, tvrda, imaju neku cudnu izbocinu na vrhu da se ne mozes nasloniti. E da i u ovom je bila plastika sa zadnje strane, a ovi sa slike su cini mi se kao u Neoplanima

aaaaa

Jako je neudoban pogotovo 2 generacija Top Coacha ja sam išao dva puta u Grčku i u Španiju nekoliko puta. Sjedišta su jako tvrda imaju neki čudan oblik tako da čovjek ako hoce da sjedne kako treba mora se "pogrbiti" skroz. Osim toga prostor između sjedišta je jako malen. SJećam se da smo jedamput imali problem jer je jedan od putnika bio visok vise od dva metra i nije mogao nigdje sjesti osim na zadnja sjedišta sto je bilo jako nepraktično jer su njegove noge smetale ostalima....

doBUS

To su ona sjedista sa plastikom iza...A ova sjedista sto sam ja postavio slike trebala bi biti udobna..Jer mislim da se takva stavljaju u Neoplan.. ::|

aaaaa

Ma u većini Neoplana su sjedišta OK osim ako nisu propala trošna, a ova sjedišta što si ti postavio su fotelje i jedna i druga u odnosu na ona iz Top Coacha . Ona imaju poluokrugli završetak na vrhu i oblik im je drugačiji a i tanja su od ovih

doBUS

aaaaa

Ne znam kakva su ova ali nisam na ova mislio...

busfan

Citat: doBUS  u Rujan 08, 2009, 00:04:42
Prepostavljam da su ovo ta neudobna sjedista
http://www.autoprevoz-bus.ba/index.php?modul=slika&id_slike=19

Ja sam mislio na ta, ovo si sjedista iz LC I, a aaaaa je govori o sjesistima iz LC II

aaaaa

Tačno tako ...

arsenal

anel

Slike od MAN-a Jonckheere 16.360 jedinog busa u BiH a i šire. Posjeduje ga firma SJAJ Maglaj a prvobitno je bio izgrađen za potrebe SFOR-a, inače to je i prvi bus sa originalnom bojom a kasnije je gzada po njemu farbao i druge buseva.

BITI VOZAČ AUTOBUSA JE ČAST!!!

PROFA

slika od Bari-ja

Meni se ovi busevi svidjaju,ali ovo nisu orginal vrata nazad neko kao da je prepravljao!
Ali ovako bolje izgleda

Shole

Daj ne filozofiraj stalno.  Promjenjena su vrata (ili samo pofarbana) jer nemaju slova i fali lajsna ispod stakla.  Strašna stvar.

PROFA

Citat: Shole  u Prosinac 16, 2009, 16:07:14
Daj ne filozofiraj stalno.  Promjenjena su vrata (ili samo pofarbana) jer nemaju slova i fali lajsna ispod stakla.  Strašna stvar.

Ovi busevi fabricki imaju dupla vrata,ali ovako bolje izgleda!
Ja sam se vozio na prigradskoj liniji u AT stvarno ide bijesno ima preko 300 ps i dobra su sijedista!
Na kojim linijama on u HR smije vozit,jer nema WC ni TV?

maky

Citat: PROFA  u Prosinac 16, 2009, 18:50:16
Citat: Shole  u Prosinac 16, 2009, 16:07:14

Ovi busevi fabricki imaju dupla vrata,ali ovako bolje izgleda!
Ja sam se vozio na prigradskoj liniji u AT stvarno ide bijesno ima preko 300 ps i dobra su sijedista!
Na kojim linijama on u HR smije vozit,jer nema WC ni TV?
Opet griješiš. Vrata svak može naručit kako ga je volja, obična ili dupla. Isto ko šta možeš birat duljine, opremu, itd... A ako je registrirans amo sa sjedećim mjestima, možeš ga vozit bilo gdje...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

PROFA

Hvala na  informaciji!
Ali nisam jos vidio sa jednim vratima,stvarno ljepo izgleda!
A u man katalogu ima samo sa 2 vrata.ali za  sebe mozes narucit sta kome treba,mislim zbog daljine na kojim relacijama  moze prometovat!
Ne moze valjda  vozit duge relacije takav bus??
Ali stvarno je dobar i u nutra je super,a i zivo ide brz je!