MAN

Autor Tomek, Prosinac 01, 2007, 16:33:13

elez

Citat: citaro  u Listopad 04, 2017, 23:03:49
Meni osobno izgleda katastrofalno... Uopce mi ne izgleda kao novi model, vec zastarjelo.
Pa ime ti sve govori i tvoja mržnja prema MAN-u je "opravdana"
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

citaro

Citat: elez  u Listopad 05, 2017, 08:59:34
Pa ime ti sve govori i tvoja mržnja prema MAN-u je "opravdana"

Lol... Ocito me nisi dovoljno citao, jer itekako sam opravdano kritizirao i citare, pogotovo novi model C2, koji mi je, osim dizajnom, razocarenje. S druge strane, MAN NG 313 smatram najboljim ZET-ovim busom koji sam imao prilike dozivjeti. Dakle toliko o mrznji prema markama. Samo zato jer mi je zadnja serija Lion's City-ja neudobna iz putnicke perspektive i sto smatram da je dizajn predstavljenog MAN-a korak u nazad, ne znaci da mrzim MAN, nego znaci da izrazavam ono sto mislim o konkretnom modelu, bez obzira imao on naprijed zakeljenog lava, zvijezdu ili bilo sto drugo.
Isto tako mi je i Solaris neizmjerno ruzan bus, sto nikako ne znaci da mrzim tu marku, bas naprotiv, u Solarisima se vrlo rado vozim jer su meni kao putniku udobni autobusi i zavrsna obrada je na zavidnoj razini.

Najlakse je spocitnuti nekome nesto na temelju nicka na forumu kojem sam se pridruzio 2009 godine. Dakle prije 8 godina. Bas kao djecji vrtic...

man323

Novi Lion's City je baziran na potpuno novoj platformi (šasiji), što znači adio tvrdom ovjesu.

NP-549

Baš me zanima da li će za početak izać samo klasični  NL324 i NG354   ili će odmah bit u ponudi i  NÜ,  LE i ostali "pomoćni" modeli

smogovci.bbb2

Ovo što je pofarbano crno ispod stakla navodno služi za postavljanje reklama na taj prostor ???
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

elez

Citat: smogovci.bbb2  u Listopad 07, 2017, 16:08:00
Ovo što je pofarbano crno ispod stakla navodno služi za postavljanje reklama na taj prostor ???
U nas reklame uvik idu priko cilog busa tako da je taj prostor za nas isti ko i cili bok busa.

citaro

Lion's City Double-Decker u Lihtenstajnu... Zanimljivo je da za njih (odnosno LIEmobil) vozi svicarski PostAuto Schweiz AG, dok sam LIEmobil vozi samo jednu jedinu liniju (26).

elez

Na MAN hrvatska u temi autobusi --> međugradski autobusi u ponudi je sad City U i Intercity. Jel to znaci kraj Regia?

MAN truck bus

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

conecto

Rečeno je da od rujna idu na testiranje kod nekoliko kupaca (znam za München i Augsburg), a video prikazuje način na koji to rade. Dakle, sve je još u "tajnosti", busevi su zamaskirani i ne prevoze putnike. Vidljivo je kako bus prolazi stanicu i stane malo dalje, dakle simulacija linije bez putnika, vjerojatno je opterećen onim vodenim lutkama.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

smogovci.bbb2

smogovci.bbb2

Citat: elez  u Studeni 21, 2017, 18:09:19
Na MAN hrvatska u temi autobusi --> međugradski autobusi u ponudi je sad City U i Intercity. Jel to znaci kraj Regia?
DA

smogovci.bbb2

elez

Lion's Driver

A di je unutrašnjost i ta čuvena nova kontrolna tabla  umnik2