Mercedes-Benz

Autor Tomek, Prosinac 01, 2007, 16:33:59


erobuss

#166
Cobra kakva je i do sad bila, samo na Tourinovoj platformi  ::|

Novitet za poludit  :)evil

Majstor

Novitet na Hrvatskom tržištu DA
Sa MBenz motorom DA
Samo mi sudite pošteno !

aaaaa

Citat: mb0404  u Prosinac 09, 2008, 00:40:19
Ko avion.Mercedesa sad zajebava sto se pravi u Turskoj,pa nemaju neki kvalitet kao prije.Al opet mecka je mecka.
Ma pusti to da je loš kvalitet. Ako može dobiti ISO certifikat onda nema tu mjesta priči o lošem kvalitetu. Osim toga MB je previše ozbiljan brand da bi se kockao ugledom. I kod Turaka važi pravilo "koliko para toliko muzike"...

conecto

Mercedes objavio prvu sliku novog Citara

A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

conecto

#170
Dok se mi u ZG (i ovdje na forumu upravo) gombamo s našim Citarima, u Njemačkoj se već može naletjeti na prve primjerke novog (kao što Tomek reče "valjda će biti bolji") sa zanimljivim LED-icama sprijeda. Ovo su prema registraciji očito tvornički primjerci, jedni od prvih.
Eto, kad se na godišnjem odmoru pruži prilika da se malo otputuje na svašta se naleti, ne znam koliko sličnih web-stranica ima svojih slika novog Citara, ali mi smo baš imali sreće. Još da je sunce bilo pogodnije slike bi ispale malo bolje (posebno ovaj tamniji), ali nemojte se buniti.





Novi Citaro G



A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Tomek

Na ovim tvojim fotkama mi ljepše izgleda sprijeda nego na prospektu, još da malo zacrne farove i čak bih rekao vrlo dobro. A na prospektima mi je zadnji kraj bio super što je stari, ali sad kad ovako vidim možda da su i njega malo više uredili. Sve u svemu sjajan ulov ;)

tamlover

Šteta za zadnji kraj da nisu malo odvažniji bili, iako nije zastario još uvijek po mom mišljenju. Naprijed nije loš al ja volim agresivniji dizajn, a ne ovakve "idi mi dođi mi" farove, no to je čisto subjektivno naravno. Na osobnim autima se vraćaju oštrim kutevima lampi čime sam oduševljen, a ovdje ovako pičkasto zaobljuju priču.

Conecto svaka čast na fotkama i prilici da ih slikaš, još da je na njima oznaka foruma onako po sredini da ju ne mogu samo tako photoshopat bilo bi super.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Nešić

#173
Citat: mb0404  u Ožujak 03, 2009, 23:10:06
Citat: Tomek  u Ožujak 03, 2009, 23:04:05
Citat: erobuss  u Ožujak 03, 2009, 21:25:57
O 403 je oznaka za turski Tourismo predhodne generacije

Svi Tourismi predhodne generacije su iz Turske, ali O403 se zvao za tursko tržište i bio je samo tamo prodavan, dok je O350RHD/SHD Tourismo bio za Europu. Do nas je došlo i par komada tih O403 jer naši prijevoznici kupuju gdje stignu pa tako i u Turskoj.
Pa zar se u turskoj nisu proizvodili svi Turismoi sem 340-ke
Mislim da niste u pravu.. Kod nas u Srbiji je Autoprevoz Vrnjacka Banja-potom Morava imao MB O 350 SHD, ulazio sam u autobus i na plocici mu lepo pise da je proizveden in Germany.. Ja sam cuo da se O 403 proizvodio u turskoj na zadnjem vetrobranu mu tako i pise a Nemcu na zadnjem vetrobranu pise Tourismo..

Nešić

Citat: gaspa  u Kolovoz 31, 2009, 13:06:34
Vidim da fali slika O340 - pa, evo onda

Sad ne znam ne bih da prosipam pamet ali mao me buni sto na busu pise O 340. Naime O 340 ima sa desne strane pre srednjih vrata jedna veliki i jedan mali boks(zbog WC-a) a ovde su oba velika boksa kao na O 304.. e sad moje misljenje je da je ovo verovatno pre bio O 340 pa su izbacili WC i ubacili jos 2 sedista i tim prosirili boks...

Tomek

Nijedan Tourismo I. generacije nije napravljen u Njemačkoj. To ti je 100%

Nešić

Citat: Tomek  u Listopad 13, 2011, 14:10:30
Nijedan Tourismo I. generacije nije napravljen u Njemačkoj. To ti je 100%
Bem li ga ja svojim ocima video da pise Made in Germany.. ali nebitno.. Znam da se MAN Lions Coach i Neoman Tourliner prave u Tursku..

trucker

#177

Evo ga jedan plinski.Ide za Norveško tržište






na preuzimanju u Mannheimu




na "točenju" goriva usput (problem pronaći pumpu)





puni se do 200 bara ali dosta sporo ide...





predaja u luci u Amsterdamu













Nakon 3 minute rada u mjestu,sam se ugasi!Povlačenjem ručne kočnice svjetla se automatski gase,ostaju samo poziciona uključena...ima prekidač za dodatno spuštanje(neznam kud će niže,ionako u vožnji kad zaljulja,ima se osjećaj da će jaja udariti u asfalt)... ::|
Općenito,neloše vozilo..dosta udobno.Dalo bi se u njemu provesti 8 satno radno vrijeme...





Shole

Lijepe slike, ali mislim da se ovdje ipak radi o starom Citaru serije 2

trucker

Pa da,u pravu si,tek sada vidim razliku u farovima!Ja to inače ne pratim ali pošto je preuzet u Evobusu i ima samo 65km,mislio sam da je to novi...Ali kad bude novi,postavit ćemo i te slike  ::|