Mercedes-Benz

Autor Tomek, Prosinac 01, 2007, 16:33:59

trucker

Ovo je maximalna brzina,po meni malo i previsoki okretaji.Limitiran je na 80km/h.Ali moram priznati da je,po mom mišljenju extra udoban za vozača...

conecto

Ovdje je definitivno ZF Ecomat sa 6 brzina. Vidi se već i ključ na displeju, vjerojatno greška "grijanje-ventilacija" ???
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

trucker

Nemam pojma,ovaj ključ je brzo nestao,poslije je samo ostao kao zadnji kraj busa obilježen.Neznam ima li to veze s tim što mi lijevo poziciono svjetlo pozadi nije radilo?Nije mi se dalo mijenjati žarulju..neka mijenjaju grci  :D

Shole

Starliner *****

Tomek

Za usporedbu, O404RHD i O350RHD Tourismo

shef

Safety Edition Euro 6

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Bari

Autotrolej & Autotrans
KREPAT MA NE MOLAT !

Tomek

Ovlašteni zastupnik Mercedesa Euroline je gecrk. Biti će zanimljivo vidjeti što će biti sa autobusima i tko će ih sad servisirati po Hrvatskoj.
http://autoklub.jutarnji.hr/euroline-vise-nije-zastupnik-mercedesa/1054503/

tramvajac 92

NP-549

mislim da bi trebao bit MB O321 ali nisam 100% siguran

trucker

Urbino LE

Citat: conecto  u Svibanj 15, 2011, 08:43:11
Mercedes objavio prvu sliku novog Citara

Znam da se nadovezujem na prastari post no ovo je u biti tek 2. generacija Citara, ono što mi zovemo 2. generacijom je u biti samo facelift 1. generacije. Nadam se da su u ovoj generacije bolje riješili podvozje. Isto tako se nadam da će novi EURO 6 motori biti izdržljiviji nego ovi sadašnji, a uz to i štedljiviji. Tako za solo Citaro ide motor OM936 koji ima 7,7 litara zapremnine i dolazi serijski u verziji sa 299KS i opcija 354KS, dok u Citara G ide OM470 koji je 10,7 litarski motor snage 360KS uz opciju 394KS. Svi motori su sada common-rail tehnologija za razliku ovih sadašnjih OM906 i OM457 koji su pumpa-duese. Eto sada se barem niko neće žaliti kako dolaze zglobni Citari sa slabašnim motorom od 299KS. ;D

Tomek

Inače ta druga generacija Citara koja je lani predstavljena je već dobila redizajn stražnjeg djela koji je predstavljen ove godine na IAA u Hannoveru. Vozio sam se u novom Citaru i unutra je isti kao stari, tek male kozmetičke promjene.

Thommo

Možda netko zna, da li je netko od ex-YU prijevoznika imao ovakav O302, s ovim rasporedom prozora (13R)?