Autobusi - razno (3)

Autor CONECTO430, Lipanj 08, 2017, 13:09:02

Kocka O405

Po čemu si to zaključio?
Kocka je zakon :)

Mercedes bus

Pa dosta je sređen. Ne lupa unutar autobusa toliko, bar na prednjem djelu, stražnja svjetla su mu prije bila crna a sada je to dosta oglancano, bila mu je odostraga izbjelila reklama, sad više nije,ima novi displej, nova navlaka za sjedala. Nisam ga puno u detalje promatrao ;)

Kocka O405

I što s tim? Ok, čini ti se da je u dobrom stanju. Pa neka je fala Bogu zar ga istočni dio grada zato ne zaslužuje?!
Kocka je zakon :)

Melisa Kodžoman

Mislim da upravo zato što je sređen, 208 NIJE za APP.

filip123

460 čini se ima neispravnu staničnu kočnicu (ili isključenu), kreće čim stisne gumb za zatvaranje vrata, dok upozorenje da se vrata zatvaraju još svira. Danas vozi na 269

marin

Citat: Kocka O405  u Ožujak 05, 2022, 15:26:24
I što s tim? Ok, čini ti se da je u dobrom stanju. Pa neka je fala Bogu zar ga istočni dio grada zato ne zaslužuje?!
Valjda misli to jer je netko pisao da se pojedini Citari sređuju za APP isto kao Citelisi pojedini za ADP

Mercedes bus

Tomek

Sve više ih je ovakvo, gbr 346

smogovci.bbb2

Takvi su ti ponovno i 157/163 ::|
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Majstor

752 i 112 out
Oštećeni međusobno
Samo mi sudite pošteno !

zag

Mene samo zanima
Da li postoje navečer neki vozni redovi da sa npr. 161 odvozi jednu rundu na 110? Pošto se znaju 1-2 polaska navečer biti neki drugi busevi koji cijeli dan ne voze na 110 pa se onda odjednom pojave.
I jesu li kratki manovi kao neka zamjena za vozni red gdje vozi zglobni ili što? Uvijek su od ponedjeljka do petka 2 citelisa i 1 man. Ili samo nemaju citelisa u garaži?

jakov5

Citat: zag  u Ožujak 09, 2022, 22:16:20
Da li postoje navečer neki vozni redovi da sa npr. 161 odvozi jednu rundu na 110?
Ne znam ti točno reći s koje linije idu busevi (jel 161, 162 ili 163, 164) ali tako je, neki imaju po jednu rundu 110 preko dana i navečer. Znam da 161 ima ujutro oko 6-7.

I jesu li kratki manovi kao neka zamjena za vozni red gdje vozi zglobni ili što? Uvijek su od ponedjeljka do petka 2 citelisa i 1 man. Ili samo nemaju citelisa u garaži?
Ovisi o kojim kratkim manovima pričaš? Ako ih ne znaš po tipovima broj isto pomaže, pretpostavljam da misliš na manove 300 (city)?
Na 110 bi u pravilu trebala vozit 4 autobusa (najčešće kolko uspijem popratiti budu 2 MANa i 2 citelisa), ali možda jedan bus fali ili je negdje skinut pa viđaš samo 3 (ili se potrefi da ideš navečer kad se jedan povuče u garažu).
A možda četvrti bus ni ne vozi otkad fali autobusa, ko kako meni već danima vozi najmanje jedan a nekad i dva busa manje na 118.
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

hrvoje21

Mene samo zanima
Da li postoje navečer neki vozni redovi da sa npr. 161 odvozi jednu rundu na 110? Pošto se znaju 1-2 polaska navečer biti neki drugi busevi koji cijeli dan ne voze na 110 pa se onda odjednom pojave.
Zamjena zbog goriva, vjerojatno.

Mercedes bus

Izgleda da 203 ima novi gbr sprijeda prije je bio stisnut i sićušna, i nema original crno ispod Mercedes loga
Evo i sličice

vrba

770 se vratio u promet nakon dugo vremena, sad sam ga vidio da ide prema Črnomercu prazan.