Autobusi - razno (3)

Autor CONECTO430, Lipanj 08, 2017, 13:09:02

garfield

Samo nek stoji u garaži - bar će putnici na drugim linijama moći normalno gledati van kroz prozore...

MAN19464

Tako je, neka se voze u. 108 bez klime i neka uzivaju u pogledu kroz prozore.

Mercedes bus

Zašto 553 stoji već cijelo ljeto u ARZ-u

tramvajac 92

36 je oštećen po boku.

BestOne

Baš umorno i loše izgleda taj 36, sustigle su ga godine. Vrijeme je za rashod...

BestOne ~ autobusi.org

EUROBUSZG

Koliko km će imati ta generacija kad ih rashoduju otp?

MAN19464

421

Obzirom na globalno stanje nedostatka rezervnih dijelova, ZET naročito, vozio sam  bus123 s dvije treće brzine.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MAN truck bus

2x3 je 6, znači taj Citaro ima ZF mjenjač, ne Voith. kava
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

ChRiStIaN

Dobro je. Vozil sam ja bus sa dva rikverca. Beat that!
@ Autobusi Hrvatska @

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MAN19464

Koliko će nedostajati solo autobusa kad počne škola i vrate se školski autobusi?
Novi autobusi nisu na vidiku, a koliko se sjećam rok isporuke je do kraja godune.

tramvajac 92

U garaži Podsused ima 5 "školskih" MANova SL. Koliko će faliti, ovisi o tome koliko će se ostalih autobusa osposobiti. Ako uzmemo da ih čak svih 5 vozi radnim danom, da dođemo na ljetnu nulu treba 5 autobusa. S obzirom da je skinuto još jedno 5 solaša, treba osposobiti bar 10 solo. To je APP. Za garažu u Dubravi će netko drugi moći bolje reći.

ChRiStIaN

@ Autobusi Hrvatska @

MAN truck bus

Teško je reć kolko će buseva falit, ali sigurno će se osjetit nedostatak Conecta + školaraca koji će bit na školama, a po linijama će ih mijenjat Feniski - ako i njih bude ispravnih.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.